BAŞKAN KURUM’A EN BÜYÜK DESTEK ESENLER’DEN!

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Esenler’de sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Etkinlikte Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu’da yer aldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanan Murat Kurum, Esenler Dörtyol Meydanı’nda yoğun bir kalabalık eşliğinde Esenlerlilerle bir araya geldi. Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu ile birlikte vatandaşlara seslenen Kurum, kendisine destek gösteren Esenlerlilere teşekkür etti.

Murat Kurum, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu‘nun beş yıl boyunca İstanbulluların hakkını savunduğunu dile getirdi, “AK Parti’nin daima mihenk taşı olan ”siyasetin yegâne merkezi insandır” düsturuyla; daima hakkın yanında durarak; İstanbul’un gündemini milletin gerçek dertlerini hep gündemde tuttu. Milletimize verdiği gerçek bilgilerle, algı belediyeciliğinin karşısında durdu” dedi.

Mevcut İBB yönetiminin kasıtlı bir şekilde “çözümsüzlük ortamı” yarattığını dile getiren Kurum, “Bunlar, bilinçli bir programla, kasıtlı bir şekilde İstanbul’u durdurdular. biz göreve geleceğiz ve İstanbul’un geleceğine kast eden bu yaklaşımı sonlandıracağız” diye konuştu.

Seçimi kazanmaları haline kentsel dönüşüm adımlarını atacaklarını belirten Kurum, şöyle konuştu:

“Biz göreve gelir gelmez, kentsel dönüşüme dair adımlarımızı; bu şehrin en riskli bölgelerinden başlayarak uygulamaya geçeceğiz. Her ilçemizde, her mahallemizde; kimlikli, güçlü, yerinde, gönüllü ve hızlı bir Kentsel Dönüşüm Seferberliği başlatacağız. Trafik çilesini, toplu ulaşımdaki sorunları süratle çözeceğiz. İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız.”

Etkinlikte konuşan M. Tevfik Göksu’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi, “İstanbul’da AK Parti’nin yaptıklarını kenara ayırdığınızda elinizde hiçbir şey kalmaz, bir tane ‘temel atmama töreni’, bir tane çeşme açılışı kalır” dedi.

Göksu, İstanbul’da geçmiş dönemdeki AK Parti yönetimlerinin olmaması halinde şehrin “daha kötü” bir durumda olacağını söyledi, “Belki İstanbul’da bugün sularınız akmayacaktı” diye konuştu.

Göksu, ”İstanbul’daki 5 yıllık fetret devri 31 Mart gecesi sona erecek. Sadece İstanbul’u düşünecek başkanıyla İstanbul, özlediği ve beklediği belediyeciliğe kavuşacak. Bu yolda Murat Kurum Başkanımıza en büyük desteği yine Esenler’den vereceğiz.” dedi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir