ESENLER’DE GENÇLİK KOŞUSU DÜZENLENECEK

Esenler Belediyesi, Esenlerli gençler ve kendini genç hissedenler için ‘Gençlik Koşusu’ düzenliyor. “Gençlik Koşusu” ve  “Halk Koşusu” şeklinde iki etaptan oluşacak yarışlar Esenler Dörtyol Meydanı’nda start alacak.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, gençliğin nabzını tutan projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu sefer de “Gençliğin Coşkusu ile Koşuyoruz” sloganıyla gençleri rekabete davet ediyor. İki etaptan oluşacak olan koşu da ilk olarak profesyonel sporcuların yer alacağı ‘Gençlik Koşusu’ ardından da yaş sınırlamasının olmadığı ‘Halk Koşusu’ yapılacak. Esenler Dörtyol Meydanı’ndan başlayacak koşu 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde sona erecek. Gençlerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak yarışta ilk üçe girenlere çeşitli para ödülleri verilirken ‘Halk Koşusu’na katılanlara da çeşitli hediyeler takdim edilecek.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun da gençlerin heyecanını paylaşacağı bu etkin 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 09.00’da  Esenler Dörtyol Meydan’ında start alacak.

Etiketler:

esenler belediyesigençlik koşusumehmet tevfik göksu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir