ESENLERLİ GENÇLERİN KALBİ ‘GENÇ KART’ İLE ATACAK

Esenler Belediyesi, gençlerin yanında olmak, onların gelişimine katkıda bulunmak ve unutulmaz deneyimler yaşamalarını sağlamak için hayata geçirdiği “Genç Kart” projesini tanıtıyor.

Esenlerli gençlerin hayatlarına bir parça da olsa dokunma çabasının ürünü Genç Kart, 14-29 yaş arasındaki gençlere ek avantajlar sunmanın yanı sıra 30 yaş ve üzerindeki katılımcılara da % 50 oranında puan kazanma imkânı tanıyor. Genç Kart ile gençler, Esenler Belediyesi’nin düzenlediği çeşitli etkinliklere, spor faaliyetlerine ve sosyal projelere katılarak puan kazanabiliyor. Bu puanları da aynı zamanda konser, maç ve sinema bileti, yurt içi ve yurt dışı gezileri, giyim, sporcu ve teknoloji ürünleriyle takas edebiliyorlar.

Esenler Belediyesi’nin 8 ay önce başlattığı, Android ve iOS platformlarında yaklaşık 30 bin indirme sayısıyla aktif bir şekilde büyümeye devam eden “Genç Kart”ın lansmanı , Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yapılacak. Gençler, kendilerine özel olarak sunulmuş avantajlar programının heyecanını hep birlikte yaşayacak.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun Genç Kart ailesinin bir parçası olan gençlerle buluşacağı bu özel etkinlik 19 Ocak Cuma günü saat 16.00’da Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir