“Binance Feed’de Bizden Biri: Ali Umut Zabun”

Binance, kripto para dünyasının lider borsalarından biri olarak bilinirken, son zamanlarda dikkat çekici bir Türk isimle daha sık anılmaya başladı: Ali Umut Zabun

Bitcoin ve Blockchain dünyasının nabzını tutan bu genç influencer teknik analizleri, güncel altcoin bilgileri ve testnetler hakkında sağladığı değerli içerikleri ile binance feed başta olmak üzere, diğer sosyal medya ağlarındada dikkatleri üzerine çekiyor.

Ali Umut Zabun, Instagram’da 1 milyonu aşkın takipçisiyle kripto para dünyasında etkileyici bir topluluğa liderlik ediyor. Zabun’un paylaşımları, kripto para yatırımcılarına ve meraklılarına önemli bilgiler sunuyor.

Peki, Ali Umut Zabun’un Binance’deki rolü ne?

Binance’in başlatmış olduğu Feed içerik programına davet edilen Ali Umut Zabun, 4 ay içinde 13 Bin Takipçi ve içeriklerinden toplamda 4 Milyondan fazla görüntülenme almayı başarmıştır.

Geçtiğimiz ay Binance’in resmi X hesabından eski adı ile (Twitter)’da paylaşım yapılan bir tweetde

Ali Umut Zabun‘u “Örnek içerik üreticisi” olarak nitelendirdi ve bu genç yeteneği daha da tanıttı. Bu tanıtım, Zabun’un kripto para dünyasında nasıl bir etki yarattığını ve Binancede olan popülerliğini vurguladı.

“HypeAuiditor” sitesinin verilerine göre en Dünyanın en değerli Bitcoin sayfaları sıralamasında Dünyada 30.Sırada yer alan genç isim zirveye adım adım ilerliyor.

Ali Umut Zabun‘un kripto para dünyasına getirdiği yenilikçi yaklaşım ve bilgi birikimi, onu kripto para topluluğunun önemli bir figürü haline getiriyor.

Zabun‘un Blockchain dünyasının şampiyonlar liginde ülkemiz Türkiye’yi temsil etmesi bizleride gururlandırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir