BAKAN YARDIMCISI, ESENLER ”GENÇ KART” UYGULAMASINI TANITTI

Esenler Belediyesi’nin gençler için hayata geçirdiği ‘Genç Kart’ uygulamasının tanıtımı, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’nun katıldığı bir programla yapıldı.

Esenler Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gençlerin sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif faaliyetlere katılımını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Genç Kart’ uygulamasının tanıtımı Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Esenler Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Çetinkaya ve Hasan Taşçı’nın  katılımlarıyla Esenler Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Gençler kartlarını kendileri tanıttı.

‘GENÇ KART’ İLE GENÇLER İŞİN İÇİNDE OLACAK

Programda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Enes Eminoğlu, “Spor merkezleri, millet bahçelerinin hepsi gençlerimizin hizmetine sunulmuş büyük imkânlar. İnşallah Esenler’de gençlerimiz yetişecek ve Türkiyemiz’e, insanlığa en güçlü şekilde hizmet edecekler. Genç Kart vesilesi ile gençlerimizin işin içinde olması için çalışılıyor.” dedi.

TÜRKİYE ÇAPINDA RAĞBET BEKLİYORUZ

Esenler Belediyesi olarak bir katkı üretmeye çalıştıklarını, çeşitli etkinlikler ile gençlerin eğitimlerine ve gelişimlerine katkı sunan programlar yaptıklarını belirten Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya “Etkinliklerimize katılan gençlere puan verelim dedik. Bu puanlar biriksin ve fazla gelenlere ekstra hediyeler verelim istedik ve Genç Kart’ı oluşturduk. Şu ana kadar çok ciddi bir rağbet oluştu. Ben bu rağbetin Türkiye çapında olacağını düşünüyorum.” dedi.

‘GENÇ KART’TA SÜRPRİZLER BİTMİYOR

Renkli görüntülerin yaşandığı toplantıya katılan tüm gençlerin ‘Genç Kart’larına 50 puan yüklendi. Hediye çarkını çevirenlere kulaklık, powerbank, spor ayakkabı, akıllı saat gibi sürpriz hediyeler verildi.

Genç Kart ile İstanbul’da bulunan 14-29 yas arası gençler sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif faaliyetlere katılarak mobil uygulama #GençKart üzerinden topladıkları puanlarla yurt dışı gezileri, dil kursu, telefon, laptop gibi ödüller kazanabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir