Başarılı Bir İş Kadını: Şeyma Göçmen

Ankara’nın 1996 doğumlu girişimcisi Şeyma Göçmen, hayatının önemli dönüm noktalarını kapsayan etkileyici bir biyografiye sahiptir. Genç yaşta elde ettiği başarılarla dikkat çeken Göçmen‘in hayat hikayesi şu şekildedir:

Şeyma Göçmen, 1996 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Nazım Akcan İlköğretim Okulu’nda başlamış ve temel öğrenimini burada tamamlamıştır. Lise dönemini ise başarıyla Zübeyde Hanım Meslek Lisesi’nde geçirmiş ve ardından eğitimine Konya Selçuk Üniversitesi’nde devam etmiştir. Üniversitedeki eğitim hayatı, onun gelecekteki başarı yolculuğunun temellerini atmıştır.

Şeyma Göçmen‘in iş dünyasına adım atma hikayesi, onun genç yaşta elde ettiği uluslararası geçerli 20’den fazla belgeyle cilt ve saç ekimi alanında uzmanlaşmasına dayanır. Bu deneyimlerle dolu 8 yıl, sektördeki bilgi ve becerisini oluşturmuştur. Bu dönemin sonunda, kendi işini kurma kararı alarak iş dünyasına resmi olarak adım atmıştır.

Şeyma Göçmen, iş dünyasında hızlı bir yükseliş grafiği çizerek, kendi işletmesini başarıyla yönetmeye başlamıştır. Ayrıca, kendi kozmetik markasını da kurarak saç ekimi, saç tedavileri, cilt tedavileri gibi bir dizi profesyonel hizmet sunmaya başlamıştır. Bu hamlelerle, sektördeki etkisini daha da artırmış ve kendi markasını oluşturmuştur.

EŞG CENTER‘ın tek kurucusu olarak, Şeyma Göçmen, iş dünyasındaki başarıları ve girişimcilik ruhu ile tanınmaktadır. Kendisi, genç yaşına rağmen elde ettiği bu büyük başarılarla gelecek vaat eden bir iş kadını olarak öne çıkmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir