BÜLENT USLU ESENLERLİ GENÇLERLE BULUŞTU

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Spor Söyleşisi’ programında, spor yorumcusu ve sosyal medya fenomeni Bülent Uslu gençlerle buluştu. Uslu, Beşiktaş ve Türk futbol takımlarına yönelik eleştirilerde de bulundu.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Spor Söyleşisi’ programının konuğu TGRT Haber Spor Yorumcusu Bülent Uslu oldu. Türk futbolunun üç büyük takımı hakkında gençlerle sohbet eden Uslu, programda Beşiktaş başta olmak üzere çeşitli Türk futbol takımlarıyla ilgili eleştirilerini de dile getirdi. Gençlerin ilgi gösterdiği programda Uslu, “Ahmet Nur Çebi’nin birinci dönemi ne kadar güzelse, ikinci dönemi de o kadar felaketti.” dedi.

RAKİBİNİ ALKIŞLAMAYI BİLECEKSİN

Konuşmasının büyük bir kısmını üç büyükler Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a ayıran Uslu, “Sahada çok iyi bir oyunla rakibini yeniyorsan bir problem yok. Ama olaya farklı etkenler girince de, biz kendi takımımızı savunacağız. Hakem hataları maçı etkiliyor ve genel olarak bu hatalar Beşiktaş’a karşı oluyor” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir