Kids Shield Cep Telefonu Takip Uygulaması

Kids Shield Cep Telefonu Takip Uygulaması ile takip sistemi dünyasına hoş geldiniz.

Kids Shield Telefon dinleme Programı ile kişinin telefonlarını dinleyebilir, whatsapp dinleyebilir ve okuyabilir, sosyal medyasını okuyabilir, nerede olduğunu görebilir, ortam seslerini dinleyebilir, uzaktan kamerasını açıp uzaktan izleme yapabilirsiniz.

Bunun gibi 150’den fazla özelliği bünyesinde bulunduran Kids Shield casus telefon dinleme programı tam size göre bir uyguama…

Kids Shield son teknoloij ile yazılım mühendislerimiz tarafından oluşturulan Android Telefon Takip Programıdır. Artık sizde bir Ebeveyn olarak sevdilerinizi daire güven altında tutabileceksiniz. Monitor Minor Cihazı ile arama lokasyonu bularak cep telefonu üzerinden takipte kalabilirsiniz.

Kids Shield Android Telefon Dinleme Programımızı her gün daha da geliştirmek için gece – gündüz sizin için çalışıyoruz. 7 Gün 24 saat sistemimiz online olarak kesintisiz hizmet vermektedir. Yapmanız gereken sadece Kids Shield telefon takip uygulamamızı sevdiklerinizin telefonuna yüklemek gerisini Kids Shiled halleder. Bunun için kids shield lisans kodu satın almanız yeterlidir.

KIDS SHIELD İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ

  • TELEFON DİNLEME ( Gelen Giden Tüm Telefon Görüşmelerini Dinleyin )
  • ORTAM DİNLEME ( Cihazın bulunduğu ortamda ki tüm sesleri dinleyin )
  • WHATSAPP ( Whatsappdaki tüm yazışmaları okuyun )
  • KONUM TAKİBİ ( Nerede olduğunu an ve an takip edin )
  • KAMERA İZLEME ( Ön ve arka kamerasını açın ve canlı olarak izleyin )
  • MAİL ( Gelen giden mailleri okuyun )
  • Ve çok daha fazlası için 1 gün ücretsiz sürümümüzü deneyin…
Kids Shield dünyanın en çok kullanılan telefon takip uygulamasıdır. Kids shield lisans anahtarı alarak bu deneyimin keyfine hemen varabilirsiniz.

Hemen şimdi kids Shield indir ve 1 günlük deneyimin tadını çıkarın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir