YENİ MALATYASPOR YENİ BAŞKANI AZİZ AYBOĞA OLDU

Yeni Malatyaspor’un Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda kulübün yeni başkanı Aziz Ayboğa oldu.

Yeni Malatyaspor’da tek aday olan Kamil Göksu’nun yaptığı açıklama salonu karıştırdı. Adaylıktan çekilen Göksu’nun yerine salonda olmayan Aziz Ayboğa başkan seçildi.

Başkan Adil Gevrek, çok sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, “Ligden düşebilirsin ama sonuçta kalkmasını bilmek lazım. Bunun içinde yapılması gerekenler var. Ben 15 gündür başkan adaylarıyla görüştüm ve kulüple ilgili bütün bilgileri verdim. Tabii kendi bildikleri var ama bir gerçek var; bu ligden tekrar çıkmak ve Yeni Malatyaspor’u, şehrin futbolunu yaşatmak istiyorsak birliğe beraberliğe ihtiyaç var” dedi.

BORÇ BİTERSE KULÜP DAHADA GÜÇLÜ OLUR

“Bu borcun bitmesi için takımın yaşaması, mücadele etmesi lazım. Yeni Malatyaspor’un yanında olun, destek verin. Gelin hep beraber destek olalım, Yeni Malatyaspor’u ve Malatya futbolunu yaşatalım. Eğer destek çıkılmazsa üzülerek söylüyorum bu işin sonu hüsranla biter. Dilim varmıyor, söylemek istemiyorum ama destek olunmazsa bunlar olacak.”

ADİL GEVREK: 2’NCİ LİG’DEN, UEFA’YA KADAR GİTTİK

Gevrek, 8 yıl Yeni Malatyaspor için elinden gelen mücadeleyi verdiğini kaydederek, “Zaman zaman başarılara imza attık. 2.Lig’den UEFA’ya kadar gittik. Ne yaparsanız yapın Kamil başkanım dikkatli dinleyin ne olursa olsun o vefayı asla göremeyeceksiniz. Futbolun vefası yok. Ben hiçbir zaman beklemedim. Alkışlayanlarda oldu, eleştirenlerde oldu. Ağır eleştirenlerde oldu, çok fazla bağrına basanlarda oldu. Ben hep vicdanıma sordum, “yaptığım işi hakkıyla, hukukuyla yaptım mı?” farklı farklı iftiralar atıldı. Üzgünüm, üzüntülüyüm ama vicdanım rahat. Hiç kimseye kin gütmedim. Onlara da hakkımı helal ediyorum. Ben bütün Malatyasporlulardan özellikle de taraftarlardan helallik istiyorum. Bütün Malatya şehrinden helallik istiyorum. Başarılara imza attık ama başarısızda olduk” diye konuştu.

Konuşmanın ardından genel kurula bir süre ara verildi. Daha sonra divan kurulu, Kamil Göksu’nun adaylıktan çekildiği bildirdi.

Tekrar kürsüye çıkan Adil Gevrek, 8 yıldır başkanlık yaptığını ve hep doğruları söylediğini anlatarak, Kamil Göksu’ya “Bu iş çocuk oyuncağı değil.” eleştirisinde bulundu.

Yeni bir liste hazırlanacağı bildirilmesi üzerine kongreye bir süre daha ara verildi.

Daha sonra Aziz Ayboğa’nın listesi oylamaya sunuldu. Oylama sonucunda Aziz Ayboğa kulübün yeni başkanı oldu.

Aziz Ayboğa adına konuşma yapan Mehmet Coşer Gömüç, Ayboğa’nın başkanlığında Yeni Malatyaspor’un daha iyi yerlere geleceğini belirterek, takımı çok daha iyi yerlere getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

GÖKSU ÇEKİLİNCE AYBOĞA BAŞKAN OLDU

Yeniden aday olmayan Adil Gevrek’in, Aziz Ayboğa başkanlığında oluşturduğu liste ile Yeni Malatyaspor’un başkanlığına getirildi.

Malatya İl yöneticilerinin ve Protokolun katılmadığı Malatya Battalgazi Belediyesi salonunda yapılan genel kurulda, Tek listeyle aday olan Kamil Göksu, daha sonra adaylıktan çekildi. Bunun üzerine, kongreye 15 dakika ara verildi ve Gevrek tarafından Aziz Ayboğa başkanlığında bir liste oluşturuldu, bu isimler Yeni Malatyaspor’nin yeni başkanı oldu.

DAHA ÖNCEDE BAŞKAN VEKİLİĞİ YAPIYORDU

Daha önce Yeni Malatyaspor yönetimde olan ve başkan vekilliğini yürüten Aziz Ayboğa 2016 yılında Herşeyin güllük gülistanlık olduğu süreçte gelen istifa  etmişti. O dönem Başkan Adil Gevrek yönetiminde başkan vekilliği görevini sürdüren Aziz Ayboğa Kulüp yönetimine konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamış ve  kulüp yönetimine istifa dilekçesini sunmuştu. Durup dururken bu  istifa neyin nesi dedirten sorular kafaları karıştırmıştı.

AZİZ AYBOĞA KİMDİR?

1977 Yılında Malatya’nın kale ilçesinde dünyaya gelen Aziz Ayboğa, 1992 yılında geldiği İstanbul’da plastik işiyle uğraşan amcasının yanında çalışmaya başladı. 12 yıl boyunca plastik konusunda kendisini geliştiren Ayboğa, burada öğrendiklerini hayata geçirmeye karar verdi. 2004 yılında Azim Plastik adında bir şirket kuran Ayboğa, daha sonra şirketin ismini bugünkü şirketi oylan YSF Plastik’e çevirdi. 18 yıl önce fason yaptırıp piyasaya satan Ayboğa, bugün artık kendi ürettiği poşetleri piyasaya satıyor. Sadece iç piyasayla da yetinmeyen Ayboğa, ürünlerini aynı zamanda Fransa’ya da ihraç ediyor.

Evli ve 3 çocuk babası olan Aziz Ayboğa İstanbul Başakşehir’de Plastik Ham madde satışı ve Plastik sektöründe faaliyet gösteriyor.

AZİZ AYBOĞA SOSYAL MEDYADA DUYURDU

Komoyuna Duyurulur :Sevgili Y. MALATYASPOR Umuzun Cefakar Vefakar Büyük Taraftarı Seçimli Olağan Genel kurul toplantısında Sevdamız Y. MALATYASPOR Umuza Kulüp Başkanı Olarak Sayın Delegelerin Oylarıyla Seçildim. Bu Görevi Bana Layık Gören Sayın Delegelerimize Teşekkür ediyorum. Hedefimiz Y Malatya Spor umuzu Hak Ettiği Süper Lige Getirmek Y. MALATYASPOR Umuzu Sağlam Temeller Doğrultusunda Kurumsal bir Kimlğe Kavuşturmak Alt yapımız la Üst Yapımızla Camiamızın Beklentilerini Karşılamak Bölgemizin Ve Ülke Futbolumuz da Lokomotif Haline Getirmek Hep Birlikte Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Sayın Valimiz Sayın Vekillerimiz Sayın Belediye Başkanlarımızla Yönetici Arkadaşlarımla Ve Büyük Taraftarımızla Beraber Hedefe Doğru İlerleyecez. Tüm Y. Malatya spor Sevdalılarına Malatya Halkına Dünyadaki 3 Milyon Malatyalı nın Hemşehrilerimin Y. MALATYASPOR Başkanı Olarak Gecemi Gündüzüme Katacağıma Söz Veriyorum. Sizleri ALLAH a Emanet Ediyorum Selam Ve Sayğılarımı Sunuyorum.

Y. MALATYASPOR Kulüp Başkanı Aziz AYBOĞA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir