5. ESEV SANAT FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Esenler Belediyesi bünyesinde 12 yıldır 7’den 70’e herkesi sanatla buluşturan Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), 5’inci kez sanat festivaline ev sahipliği yapacak. Konserler, söyleşiler, atölyeler, workshoplar, dans gösterimleri ve daha pek çok branşta yeteneklerin sergileneceği festivalde el emeği ürünler de meraklıların ilgisine sunulacak.

Sanatın farklı dallarında verdiği eğitimlerle adından söz ettiren Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), 5’inci sanat festivaliyle 2022-2023 eğitim dönemini taçlandırıyor. 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde, 12.00- 22.00 saatleri arasında Esenler Dörtyol Meydanı’nda gerçekleşecek olan 5. ESEV Sanat Festivali, konserlerden söyleşilere, dans gösterimlerinden el emeği ürünleri sergisine kadar tüm branşlarıyla sanatseverlerin karşısına dopdolu bir programla çıkacak. Miniklerin de unutulmadığı programlarda çeşitli etkinlikler düzenlenerek patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı yapılacak. Festivalde ayrıca dev bir grafiti duvarı ESEV eğitmenleri ve grafiti sanatçıları tarafından renklendirilecek. Bu keyifli festivalde sanatseverler bir birinden güzel gösteri ve sanat etkinliklerini izleme fırsatı yakalayacak.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan 5. ESEV Sanat Festivali açılış programı açılışı 10 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 13.00’da Esenler Dörtyol Meydanı’nda gerçekleşecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir