MALATYALILAR ESENLER’DE KİRAZ FESTİVALİ’NDE BULUŞUYOR

Malatya Yeşilyurt Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 1. düzenlenen Yeşilyurt Dalbastı Kiraz Festivalinin hazırlıklarında sona gelindi…

2 Temmuz cumartesi günü saat 14:00 ‘de Türküler ve halaylar eşliğinde Esenler 15 Temmuz Parkı’nda başlayacak  olan 1. Malatya Yeşilyurt Dalbastı Kiraz Festivali gece geç saatlere kadar devam edecek.

Malatya Konfederasyonuna bağlı Yeşilyurt Dernekler Federasyonu ve Esenler Belediyesi tarafından organize edilen Yeşilyurt Dalbastı kiraz festivaline birçok ünlü sanatçının yanı sıra binlerce Malatyalının katılması bekleniyor.

FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR KATILACAK

Sunuculuğunu Tv programcıları Songül Korkmaz ve Yusuf Özpolat’ın üstlendiği Festivalde Sanatçılar, Selahattin Alpay, Elif Avcı, Özkan Yıldırım, Sinem Önel, Gülten Benek, Yaşar Buğdaycı ve Kamil Sarıgül gibi ünlü isimler sahne alacak.

YEŞİLYURT DERNEKLER FEDERASYON BAŞKANI AHMET GÜLER “MALATYAYI İSTANBULA GETİRİYORUZ”

Yeşilyurt Dalbastı Kiraz Festivali için çok sıkı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Malatya Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Güler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hamdolsun, arkadaşlarımla birlikte günlerdir çalışarak Malatya ve Malatyalılara yakışır bir festival programı hazırladık. Bu yıl 1. Sini düzenleyeceğimiz Dalbastı kiraz festivali bundan sonra her yıl geleneksel olarak devam edecek. Allah’ın izniyle son yılların en unutulmaz festivalini kıymetli hemşerilerimiz ve misafirlerimizle birlikte yaşayacağız. Biz İstanbul’a Malatya’yı Getirdik, Sizde Komşunuzu Getirin! Sloganıyla Tüm hemşerilerimizi bu coşkuyu bizimle paylaşmaya davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ferhat Canbey / İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir