ŞABAN KARAASLAN CHP MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İstanbul CHP 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şaban Karaaslan, seçim çalışmalarına İstanbul’da ki hemşehrilerini ziyaret ederek başladı.

İstanbul 2, Bölge Milletvekili Aday Adayı Şaban Karaaslan, seçim çalışmalarına İstanbul’daki Malatya Vakıf ve derneklerini ziyaret ederek hemşerilerinden destek istedi.

İstanbul’da, iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı yardımsever kişiliğiyle tanınan Malatya Pütürgeli iş insanı CHP Milletvekili Aday Adayı Şaban Karaaslan, geçtiğimiz günlerde Tekstilkent’te ki bir otelde hemşerileriyle kahvaltı programında biraraya gelerek hasret giderdiler.

Seçim çalışmaları çerçevesindehemşerileriyle kahvaltıda biraraya gelen Karaaslan, yüzlerce Malatyalı ile buluşarak hemşerileriyle hasbihal etti.

Düzenlenen kahvaltı programında hemşerilerinden destek isteyen Karaaslan, her zaman hemşerileriyle birlik beraberlik içinde olduklarını ve aday adaylığının sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Yaklaşık 24 yıldır tekstil sektörünün içerisinde bulunduğunu belirten Karaaslan, iş ve siyaset dünyasında yer aldığını ifade etti. Siyasette aktif hale gelerek tecrübelerini bölge ve ülke menfaati için paylaşmak istediğinide sözlerine ekleyen Şaban Karaaslan, adaylık için Malatyalı hemşerilerinden destek istedi. hemşerileri ise Karaaslan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Şaban Karaaslan Kimdir?

Malatyalılar arasında yardımsever iş adamı kişiliği ile tanınan Şaban Karaaslan, 1957 Malatya Pütürge Uzuntaş Köyü’nde dünyaya geldi.  Şaban Karaaslan henüz  7 yaşında iken Uzuntaş’tan Malatya Merkez’e taşındı. İlk orta ve liseyi Malatya Merkez’de okudu. Adana Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni bitirerek yaşantısını sürdüren Karaaslan, 1997 yılında Sultanhamam’da tekstil ipliği satmaya başladı. 2003 yılında Yalova’da 2 tane iplik fabrikası kurdu. 2021 yılında fabrikaları devir etti. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Şaban Karaslan şu anda aktif siyasetle uğraşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir