Fipst ile Aradığın Her Şey Elinin Altında

Enflasyonun ülkemizde genel olarak yaygın olduğunu düşününce en iyi yatırımın eşya satın almak olduğunu birçok kişi fark etmiştir. İkinci el eşya alarak da temiz ürünleri çok daha kolay bir şekilde satın alabiliriz. Ancak aradığımız her ürünü kolayca bulmak pek mümkün olamamaktadır. Bu noktada da Fipst devreye girmekte ve aradığınız ürünü kolay bir şekilde belirtmenizi sağlamaktadır.

Örnek vermek gerekirse 9.000 TL civarında iPhone 11 arıyorum tarzı ilanlar oluşturarak bölgenizde yer alan Fipst kullanıcılarının kolay bir şekilde sizi bulmasını sağlayabilirsiniz. Böylece her ürünü detaylıca incelemek zorunda kalmayacak, 9.000 TL’ye iPhone 11 satan kişilerin size ulaşmasını bekleyeceksiniz.

Uygulamanın geliştiricisi ve sahibi Emin Berkay uygulama kısa süre içerisinde kullanıcılar ile buluşmuş olup hızlı bir biçimde 100.000 kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır. Bu kadar çok fazla kullanıcıya sahip olması aradığınız ürünü kolay bir şekilde bulmayı sağlamaktadır. Ek olarak uygulamanın daha fazla avantajı da bulunmaktadır.

• Hem Android hem de iOS için geçerli uygulama bulunmaktadır.
• Sadece Türkçe değil, 5 farklı dilde geçerli kullanıma sahiptir.
• Geniş kullanıcı kitlesine sahiptir.
• Uygulamanın kolay kullanım imkanı
• Harita sayesinde alıcıların-satıcıların nerede olduğunu görebilme olanağı…

Ve daha nice özelliği de bünyesinde barındırmaktadır. Gün geçtikçe daha da geniş kullanıcı kitlesine ev sahipliği yapan Fipst ile siz de aradığınız ürünleri uygun fiyatlı olacak şekilde bulabilirsiniz. Uygulamaya girdiğinizde üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra ilanınızı hemen açabilirsiniz. Ayrıca uygulamada yer alan ilanlara da göz atarak işinize yarayan ilanlara bakabilirsiniz. Unutmayın enflasyonla rekabet etmenin en iyi yolu Fipst…

Üstelik ilan ekleme işlemleri de oldukça basittir. Uygulamaya giriş yaptığınızda alt kısımda yer artı butonuna basarak kategori seçebilir, alıcı ya da satıcı olduğunuzu belirtip gerekli açıklamaları girebilirsiniz. Sadece fiziksel eşya alım satımında değil, dijital eşyalar için de kullanıma açık bir uygulamadır. Bone Software kurusucusu Emin Berkay tarafından geliştirilen ve hazırlanan bu uygulama sayesinde siz de her türlü kategoride ürün alım-satım işlemlerine dahil olabilirsiniz.

Apple Cihazları için : https://apps.apple.com/tr/app/fipst-al-sat-ve-i-ş-fırsatı/id1621945947
Android Cihazları için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fipst

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir