ESENLER’DE ”OKÇULUK TURNUVASI” HEYECANI YAŞANDI

Esenler’de 100 profesyonel sporcunun katıldığı ‘Unicup Okçuluk Turnuvası’ düzenlendi. Milli sporcuların da mücadele ettiği turnuvada dereceye girenler ödüllerini,  Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’dan aldı.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Millet Bahçesi Salon Sporları Merkezi’nde üniversiteli öğrenciler ve çeşitli okçuluk takımları arasında ‘Unicup Okçuluk Turnuvası’ düzenlendi. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun katılımıyla gerçekleşen turnuvada 10 üniversite takımı, 6 belediye kulübü, 8 okçuluk kulübünden olmak üzere toplamda 100 profesyonel sporcu yarıştı. ‘Klasik Yay Büyükler’ ve ‘Makaralı Yay Büyükler’ kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmada, milli sporcular da kıyasıya mücadele etti.

DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ

Turnuvada konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Okçuluk geleneksel sporlarımızda istikameti en çok belli olan sporlardan bir tanesidir.” diyerek özetle şunları söyledi: “Bir okçuda olması gereken en temel vasıf ilk olarak istikametini iyi tayin edecek, ikicisi çok dikkatli olacak, üçüncü en hafif rüzgârda bile istikametinden sapmayacak. Hayatınız okçuluğunuz gibi istikameti düzgün, sağdan soldan gelen rüzgârlara savrulmayan, inandığınız ilkeleriniz ve değerleriniz üzerine sabit, hayatınız okçuluğunuz gibi attığınız her bir ok da hedefine ulaşan başarılı bir hayat olsun. Hepinizi tebrik ediyor başarılar diliyorum.”

Turnuvada dereceye giren sporculara madalya ve para ödüllerini Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu verdi. Yarışmada birinci olan sporculara 4 bin, ikincilere 3 bin ve üçüncülere 2 bin lira para ödülü takdim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir