ESGEV’LERDE HER ALANDA EĞİTİM VAR

Esenler Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilgi ve Hikmet Evi’nde katıldıkları kursla Kuran-ı Kerim’e geçen öğrenciler için tören düzenledi.

Esenler Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği ‘Kur’an ile Büyüyorum’ projesi kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilgi ve Hikmet Evi, Kur’an-ı Kerim’e geçen 27 öğrenciye özel tören düzenledi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilgi ve Hikmet Evi’nin düzenlediği etkinlikte üç ay boyunca gayretle çalışıp Kur’an-ı Kerim’e geçen öğrenciler, Kur’an’a geçme başarısını Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilgi ve Hikmet Evi öğretmenleri ve velileri ile birlikte kutladı.

Kur’an öğrencilerine özel olarak düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Kadın Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, Peygamber Efendimiz (S.a.v.)’in “Sizin en hayırlınız, Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir” hadisini rehber edindiklerini söyledi. Program sonunda Kur’an’a geçen miniklere ve Kur’an’ın tamamını okuyarak hatim yapan Metehan Onay’a hediyeler takdim etti.

ESGEV’LERDE HER ALANDA KALİTELİ EĞİTİM VAR

Esenler Belediyesi’nin Esenler’deki öğrencilerin okul saatleri dışında zamanlarını kaliteli şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla hayata geçirdiği Gençlik ve Bilgi Evleri (ESGEV) öğrencilere, uzman öğretmenler nezaretinde internet kulübü, sinema kulübü, edebiyat kulübü, satranç kulübü, müzik kulübü, gezi kulübü gibi çeşitli kulüpler bünyesinde sosyal ve kültürel aktiviteler sunuyor. Ayrıca ESGEV’lerde sinema salonu, kafeterya, kütüphane ve sanat atölyesi de yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir