BAŞKAN GÖKSU, PİLAV GÜNÜ’NDE GENÇLERLE BULUŞTU

Esenler Belediyesi’nin BESYO Akademi öğrencisi ve mezunlarıyla düzenlediği Pilav Günü, 400 kişilik bir katılımla gerçekleşti.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün 5 yıl önce hayata geçirdiği BESYO Akademi ile üniversiteye hazırlanan 400 genç, Pilav Günü’nde bir araya geldi. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş’un da katıldığı buluşmada, Esenler’de sporun geleceği konuşuldu.

Başkan Göksu programda yaptığı konuşmada, “Siz yeter ki bir hayal kurun, bir hedef belirleyin… O İş Bizde!” diyerek gençlere yönelik desteğini şöyle dile getirdi:

“Benim dört evladım var. Nasıl ki bir baba olarak onların hayallerine kavuşabilmesi için tüm imkânlarımı seferber ettiysem, sizlerin de bir ağabeyi, amcası olarak hayallerinize ulaşabilmeniz için elimden geleni yapacağım. Esenler’de hangi gencimiz her ne olmak istiyorsa, bunu başarabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Unutmayın ki, hedefinize ulaşabilmeniz için geçmişte de yanınızdaydık, şimdi de buradayız.”

GENÇLER BESYO İLE HAYALLERİNE KAVUŞUYOR

Antrenör, beden eğitimi öğretmeni ve spor yöneticisi olmak isteyen gençler için hayata geçirilen BESYO Akademi, öğrencilerin hayallerine giden yolda güvendikleri ilk sınava hazırlık durağı oluyor. Ücretsiz eğitim alan gençler, bu yolla hayallerindeki üniversiteye kavuşuyor. Yüksek öğrenimlerine, üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Milli Savunma Üniversitesi ve Polis Akademileri’nde devam etmek isteyen gençlerimiz, ‘Genç Yetenek BESYO Akademi’de uzman eğitmenlerle sınava hazırlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir