ESENLER’DE ”ÇOCUKLARA BAYRAM” EĞLENCESİ DÜZENLENDİ

Esenler Belediyesi, Ramazan Bayramı kapsamında minikler için eğlenceli aktiviteler düzenledi. “Çocuklara Bayram” adıyla gerçekleşen etkinlikte çocuklar, bayram sevincini doyasıya yaşadı.

Esenler Belediyesi, Ramazan Bayramı’nı İstanbul’da geçiren minikler için bir dizi etkinlik düzenledi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nin bahçesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar gönüllerince dans ederken jonglör gösterileriyle keyifli anlar yaşadı. Etkinliğe aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte gelen minikler, patlamış mısır ikramı eşliğinde bayram tatilinin tadını çıkardı.

EĞLENEREK SOSYALLEŞİYORLAR

Etkinliğe katılan 8 yaşındaki Banu Gün, “Bu bayram pek bir yere gitmemiştik. Evde oturup canım sıkılacağına buraya geldim annemle. Gerçekten çok eğlendim. Oyunlar oynadım” dedi.  Fadime Tekin ise belediyenin bu tür etkinliklerinden bir hayli memnun kaldığını belirterek “Bu tarz etkinlikleri önemsiyorum. Günümüz şartlarında çocuklarımız rahat bir şekilde dışarıda oynayamıyor. Sosyalleşme sorunu yaşıyorlar. Bu tarz etkinliklerle hem sosyalleşiyorlar hem yeni arkadaşlıklar ediniyorlar” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir