Esenlerli Miniklerin Tatil Keyfi

Esenler Belediyesi, ilçede yaşayan miniklerin yarıyıl tatili heyecanına sinema ve tiyatro gösterimleriyle ortak oluyor. Her gün düzenlenen gösterimlerde Esenlerli yüzlerce çocuk keyif dolu anlar yaşıyor.

7’den 77’ye her yaştan kimseye hitap edecek yüzlerce etkinliği meraklılarıyla buluşturan Esenler Belediyesi, yarıyıl tatilinde miniklerin yüzünü güldürüyor. Yarıyıl tatili boyunca her gün Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nin yolunu tutan minikler, tiyatro ve sinema gösterimleriyle keyifli anlar yaşıyor. Anne ve babaların bir hayli memnun kaldığı gösterimlerde eğitici içeriklerle minikler, verimli bir tatil dönemi geçiriyor.

ARKADAŞLARIYLA GÜZEL VAKİT GEÇİRİYOR

Esenler’deki pek çok tiyatro etkinliğine katıldığını ifade eden 8 yaşındaki İpek Şahin, “Bugün kardeşimle birlikte tiyatro oyunu izledim. Çok mutlu oldum. Güzel vakit geçirdik” dedi. Oğlunun sinema filminde eğlendiğini ifade eden Ayşe Gökmen, “Oğlum genellikle tatillerde evde sıkılıyor. Dışarıda vakit geçirmek istiyor. Onun keyif alacağı etkinlikleri araştırırken belediyemizin ücretsiz tiyatro ve sinema gösterimlerinden haberdar oldum. Oğlum burada arkadaşlarıyla verimli ve güzel bir zaman geçiriyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir