EROKSPOR ZİRVEYE YÜRÜYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, Sivas Belediyespor’u 6-1 gibi farklı bir skorla yendi.

İlk yarının hemen başında bulduğu gollerle rakibini ciddi bir üstünlük sağlayan Esenler Erokspor, maçı 6-1 kazandı. Puanını 49 yapan sarı yeşilliler, üçüncü sıraya yükseldi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, Sivas Belediye Spor’u konuk etti. Esenler Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ilk yarı golle başladı. Sertaç Çam maçın daha 1. dakikasında takımını öne geçiren golü attı. Rakibin erken gole karşılığı gecikmedi ve 4. dakikada eşitliği sağladı. Gol perdesini açan Çam, 8. dakikada takımını tekrar öne geçirdi. Bir dakika sonra bu sefer sahneye Alper Karaman çıktı. 9. dakikada takımını 3-1 öne geçirdi. İlk yarıda fırtına gibi esen Erokspor 12. dakikada rakibin kendi kalesine attığı golle skoru 4-1 yaptı ve soyunma odasına üç farklı skorla gitti. İkinci yarıda da kaldığı yerden devam eden sarı yeşilliler 66. dakikada Onur Eriş beşinci golü buldu. Gol yağmurunun kapanışını 74. dakikada Serhat Baştan yaptı. Rakibini beş farklı skorla yenen Esenler Erokspor puanını 49 yaptı ve üçüncü sıraya yükseldi.

RAKİP AMED SPORTİF FAALİYETLER

Esenler Erokspor, 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Amed Sportif Faaliyetler’a konuk olacak. Diyarbakır Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 15.00’da başlayacak.

2022-2023 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 30. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu ise şöyle:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir