GÖKSU, ESENLER İÇİN HAZIRLADIĞI YENİ DÖNEM PROJELERİNİ ANLATACAK

Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği projelerle Türkiye’de birçok belediyeye örnek olan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, yeni dönemde hayata geçireceği dev projelerini kamuoyu ile paylaşacak.

AK Parti Esenler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı belediye başkan adayı M. Tevfik Göksu, 2024 yerel seçimleri için “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla belirlediği yol haritasını ‘Proje Tanıtım Toplantısı’nda açıklayacak. Üç dönem başarılı bir şekilde yaptığı belediye başkanlığı görevinin ardından yeni dönemde de aday gösterilen Göksu, 2024-2029 yılları arasında gerçekleştirmeyi planladığı projelerini Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenleyeceği toplantı ile kamuoyuna açıklayacak. Toplantıda aynı zamanda ‘Meclis Üyesi’ adaylarının tanıtımı da yapılacak.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun “Dahası Da Var!” sloganıyla kentsel dönüşümden, güvenli şehre, çevreden geri dönüşüme, kültürel ve sosyal hayattan spora, istihdamdan ev ekonomisine kadar 7’den 70’e herkese hitap eden yeni dönem projelerini açıklayacağı bu özel toplantı, 29 Şubat 2024 Perşembe günü saat 11.00’da Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir