”YAZILIM KAMPI” MEZUNLARI YAZILIMCI OLDU

Esenler Belediyesi’nin gençler için hayat geçirdiği ‘Yazılım Kampı’nın ilk etabı tamamlandı. Katılım belgelerini Başkan Göksu’nun elinden alan gençlerden 35’i yazılım alanında firmalara yerleştirildi.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği “Yazılım Kampı programı” kapsamında ‘Yazılımcı Geliştirme Programı, Yazılım Fabrikası, Üretken Esenler Girişimcilik’ programlarının kapanışı ve ‘Dijital Oyun Fabrikası’nın açılışı yapıldı. Programa Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da katıldı. 300’e yakın gencimizin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimler başarıyla tamamlandı. Programda 100 gence belge teslimi yapıldı. Gençler belgelerini Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun elinden aldı. Bu gençlerden 35’i de yazılım alanında firmalara yerleştirildi.

YAZILIMCILAR YETİŞTİRİYORUZ

Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Kader gayrete aşıktır, nasipse gayrette gizlidir. Esenler’de var olan herkes ‘ben hayatta bir şey olmak istiyorum’ diyorsa ve bir şey olmak için de elinden birilerinin tutmasın gerekiyorsa, menziline ulaşması için ona yol arkadaşı gerekiyorsa, ona yol arkadaşı olalım. İlk mezunlarını geçtiğimiz haftalarda verdik. 100 kardeşimiz mezun olmuş ve bunlardan da 35 tanesi işe başlamış. Şimdi yeni dilimde 250 kardeşimiz başlayacak. Buradan mezun olan arkadaşlarımıza da aynı iş imkanlarının oluşması anlamında katkı sunarak yolumuza devam edeceğiz. Şimdiden bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir