ESENLER’DE YAZ ÇOK EĞLENCELİ GEÇİYOR

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Etkinlikleri, yazlık sinema gösterimleriyle devam ediyor. Esenler’de nostalji rüzgarları estiren gösterimlerin ilkinde Ayla filmi sinemaseverlerle buluştu.

Esenler Yaz Etkinlikleri kapsamında uzun yaz geceleri,  birbirinden güzel etkinliklerle vatandaşlara eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Esenlerli vatandaşlar açık havada sinema keyfini 6 gün boyunca ‘Yazlık Sinema’ ile doyasıya yaşayacak. ‘Ayla’ filmiyle başlayan film gösterimleri ‘Bir Anne’nin Feryadı’, ‘Çöpçüler Kralı’, Buz Devri Büyük Çarpışma’, ‘Şirinler: Kayıp Köy’ ve ‘Bizim İçin Şampiyon’ filmleriyle devam edecek.  Ailecek açık havada sinema izleme keyfini yaşayacak Esenler sakinlerinin keyifli anlarına patlamış mısır ikramı eşlik edecek.

EN SEVDİĞİM ETKİNLİKLERDEN BİRİ

Ayla filminin gösterimi öncesi soruları yanıtlayan Merve Tuğrul, “Esenler’de yaz akşamlarımız gerçekten keyifli geçiyor. En sevdiğim etkinliklerden biri de yazlık sinema. Nostalji seven biri olarak bu ortamı çok seviyorum. Arkadaşlarımla tüm filmleri izlemek istiyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir