Savaş Taşkın, Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala tüm siyasi partilerde olduğu gibi iktidar partisi AK Parti’yi de seçim heyecanı sardı. 21 Kasım’a kadar başvuruların devam ettiği AK Parti’de Esenyurt aday adayları da belli olmaya başladı.

İş insanı Savaş Taşkın, basın mensupları ve  beraberindekilerle ”Esenyurt için Doğru Zaman, Doğru Adam” sloganı ile AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’na giderek resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti’den Esenyurt Belediye Başkanı aday adaylığı dosyasını hazırlayan Savaş Taşkın, parti binasına giderek aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Harun Özer’e teslim etti.

“ESEYURT’A HİZMET ETMEK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM”

Aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamada bulunan AK Parti Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Savaş Taşkın, “Çıktığımız bu yolda rabbim bizi utandırmasın inşallah. ALLAH yar ve yardımcımız olsun Esenyurt’a hizmet etmek için aday oldum. Bu bir hizmet yarışıdır. AK Partimiz geniş bir aile ve bu ailenin bireyi olmaktan onur duyuyorum” diye konuştu.

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK İÇİN ADAYIM”

“Geçtiğimiz dönem Esenyurt AK Parti Belediye Başkanlığını kaybetmiştir. Şimdi ben burada nere de kalmıştık, demek üzere partimizden aday adaylığı başvurusu için evraklarımı teslim etmeye geldim. Esenyurt’a tekrar AK Parti’nin Belediye Başkanlığını kazandırmak üzere burada ekibimle birlikte başvurumuzu yapıyoruz” diye konuştu..

“ADAY KİM OLURSA OLSUN 7/24 ÇALIŞACAĞIZ”

Şeffaf bir yönetim biçimi sergilemeyi hedefliyoruz diyen Savaş Taşkın, “Aday kim olursa olsun biz 24 saat çalışmak için söz veriyoruz. Teşkilatımızla ve Esenyurtlu değerli hemşehrilerimizle aramızda kuracağımız gönül bağı ile bir mesafe olmayacaktır. Telefonumuz 24 saat açık olacaktır. Yardıma ihtiyaç olan herkesin yanında olacağız. Allah kısmet ederde aday olursak Esenyurt ilçemizi en yüksek oy ile kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ”

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi AK Parti’de kişisel hırslar yoktur, Esenyurt Belediye Başkanlığı aday adayları arasından partimiz kimi uygun görürse, 31 Mart 2024 tarihine kadar hep birlikte canla başla çalışarak, partimizin ilçemizde en yüksek oyu alması için tüm gayretlerimizi göstereceğiz. Ülkemiz ve milletimizin geleceği için başlayan bu sürecin Siz değerli hemşehrilerimize, Esenyurtumuza  ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyor, hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: FERHAT CANBEY / İST

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir