BABALAR VE ÇOCUKLARI MİLLET BAHÇESİ’NDE YARIŞTI

Esenler Belediyesi, Babalar Günü’nde keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinlikte babalar ile çocukları çeşitli oyunlar oynayarak yarıştı ve ortaya renkli görüntüler çıktı. Çeşitli ödüllerin sahibi olan babalar ve çocukları, bu özel günde gönüllerince eğlendi. 

Esenler Belediyesi, Babalar Günü’nde renkli bir etkinlik düzenledi. Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçekleşen özel etkinlikte babalar ve çocukları, halka oyunu, denge oyunları, çuval yarışı, ip atlama ve hedef vurma gibi oyunlarda kıyasıya mücadele etti. Yine çocuklar babalarıyla birlikte el becerisine dayalı çeşitli atölye çalışmalarına katılarak birlikte üretmenin tadını çıkardı. Yarışmalarda sürpriz hediyelerin yanı sıra katılımcılara 90’lar hediye paketi takdim edildi. Programda Grup Ahir sahne alarak eğlenceli anlara birbirinden güzel şarkılarla eşlik etti.

KAZANDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Programa katılan Seyit Arslan, “Çuval yarışmasına kızımın ısrarı üzerine katıldım. Kazandığım için çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Atölye çalışmalarına kızı Hümeyra Alp ile katılan İsmail Alp ise kızının doğum günü olduğunu dile getirerek, etkinliklerde oyun oynadıklarını ve birlikte eğlendiklerini dile getirdi.

ŞAMPİYONLUĞUMU KIZIMA ARMAĞAN EDİYORUM

Ayhan Bilgin ise yarışmalara iki oğluyla birlikte katıldıklarını kaydederek “Ömer ve Mehmet Emir mutlu olsunlar diye yarışmalara katıldık. Beklemiyordum ama birinci oldum. Yaşımız 47 olmasına rağmen başardık” şeklinde konuştu. Çuval yarışmasına kızı ile birlikte katılarak birincilik elde eden Enis Arslan ise şunları söyledi:

“Normalde sabah kahvaltısına geldik buraya, sonra kızım Kübra çok zorladı, yarıştık, yorulduk ve şampiyon olduk, kızım çok mutlu oldu ona armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir