MHP Esenler İlçe Teşkilatı LC Waikiki’yi ziyaret etti

MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel, Başkan Yardımcısı Mücahit Canpolat, Belediye meclis üyesi İrfan Çıkmazoğlu, ilçe yönetimi ve beraberindekiler, Malatyalı hayırsever İş adamı LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Küçük’e nezaket ziyaretinden bulundular.

KÜÇÜK, MHP ESENLER İLÇE TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel, aynı zamanda Malatyalı olan Başkan Yardımcısı Mücahit Canpolat ve beraberindekilerle bir araya gelen LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Küçük, ziyaretten dolayı MHP Esenler İlçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek yapmış oldukları ziyaretten dolayı misafirlerine teşekkür etti.

BAŞKAN ÖZEL, MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

LC Waikiki’nin Esenler tekstil kentteki merkezinde gerçekleşen ziyaret sırasında  yapılan görüşmelerde misafirperverliğinden dolayı LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkan vekili Mehmet Küçük’e teşekkür eden MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel, “Mehmet bey’e bu sıcak, samimi karşılamasından ve misafirperverliğinden dolayı gerçekten çok teşekkür ediyorum” dedi.

CANPOLAT, MALATYALI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM DEDİ

Hep iyi işler yapmak adına canla başla çalışan MHP Esenler ilçe Başkan yardımcısı Mücahit Canpolat ise “Bende bir Malatyalı hemşeriniz olarak tekstil dünyasındaki başarılarınızı her zaman takdir ediyor, misafirperverliğinizden ve hayırlı işler yaptığınızdan dolayı ülkem adına size ve LC Waikiki ailesine teşekkür ediyorum. Malatyalılar ticaret hayatında hep başarılı olmuş Ülkesini ve milletini seven hemşerilerim ile birlikte olmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

MHP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir