ESENLER’DE TİYATRO ŞENLİĞİ

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Festivali, Esenlerlilerin yaz akşamlarına renk kattı. Festival kapsamında gösterimi yapılan filmler, izleyiciden tam not aldı.

Birbirinden keyifli ve renkli yaz etkinliklerini meraklılarıyla buluşturan Esenler Belediyesi, konserler ve sinema gösterimlerinin ardından Açık Hava Tiyatro Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Festivalin ilk gününde Tiyatro Roza tarafından sahneye taşınan “Çevrim Dışı Aile” oyunu, izleyicilerin ilgisine sunuldu. Sosyal medyanın aile ilişkileri üzerinde oluşturduğu olumsuz etkileri mizahi bir şekilde anlatan oyun, izleyiciden büyük beğeni topladı. Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçekleşen gösterimler, 7’den 70’e Esenlerlileri bir araya getirdi.

OYUNLARA İLGİ YÜKSEK OLDU

3. Açık Hava Tiyatro Festivali kapsamında mizahı müzikle harmanlayarak yüzyıllardır ayakta kalmaya çalışan evlilik müessesine dair sürüncemeleri ele alan ‘Bir Evlilik Müzikali’, intiharın eşiğine gelen Sena’nın son anda eski bir arkadaşının gelmesiyle yaşadığı trajikomik olayları konu alan ‘Affedilmeyen’ ile Dr. Necip’in kitap çıkarma hayalleri sırasında yaşadığı maceraları anlatan ‘Deliriyorum Ben Haberin Olsun’ adlı oyunlar da tiyatroseverlerin ilgisine sunuldu. Oyunlara ilgi ise oldukça yüksek oldu.

HEM PİKNİK YAPTIK HEM TİYATRO İZLEDİK

Tiyatro festivali kapsamında gösterimi yapılan çoğu oyunu izlediğini kaydeden Fatma Alkan, “Her akşam 15 Temmuz Millet Bahçesi’ne geliriz. Evlerde sıcaktan bunaldığımız için çocuklarla buraya gelir piknik yaparız. Çocuklar da bu parkta oynamayı çok seviyor. Bu hafta oyunları izleme fırsatımız oldu. Çok iyi oldu bizim açımızdan. Güldük, eğlendik. Çocuklar da mutlu oldu” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir