LİTROS SANAT AĞUSTOS SAYISI ÇIKTI!

Kültür sanat gazeteciliğine özgün ve kaliteli içeriklerle katkı sunan Litros Sanat, “Seyahat” temalı sayısıyla okurun karşısına çıktı. 2022-2023 Evliya Çelebi Kültür Sanat Sezonu’na özel olarak yayınlanan sayı, seyahat tutkunlarını farklı rotalarda birbirinden keyifli yolculuklara çıkarıyor.

Esenler Belediyesi tarafından kültür sanat gazeteciliğine yeni bir soluk kazandırmak için yayın hayatına kazandırılan Litros Sanat, yeni sayısıyla okurun karşısına çıktı. Her sayıda farklı bir temayı ele alan gazete bu sayısında “Seyahat” temasını ele aldı. Esenler Belediyesi 2022-2023 Evliya Çelebi Kültür Sanat Sezonu’na özel olarak her sayfasında farklı bir yol macerasını konu alan sayı, yine röportajlar, köşe yazıları ve güncel kültür sanat haberleriyle farkını ortaya koyuyor.

VAKİT SEYAHAT VAKTİ!

Litros Sanat, bu sayıda “Vakit Seyahat Vakti!” başlığını kapağa taşıyor. 60. sayıda yaptığı resimlerle hem kendisini hem izleyicisini adeta Türkiye’nin dört bir yanına seyahate çıkaran ressam Yalçın Gökçebağ röportajı yer alıyor. Ali Demirtaş imzasını taşıyan röportajda Gökçebağ sanata ve resme dair soruları yanıtlıyor. Bu sayıda ayrıca Sadık Yalsızuçanlar, Rabia Bulut, Merve Yılmaz Oruç, Bilen Işıktaş, Naime Erkovan, Hüsna Köşger, H. Emre Cerrahoğlu, İsmail Kaplan, Cihan Aktaş, Halime Kirazlı, Özcan Ünlü, Gülcan Tezcan, Esma Baki, Süheyla Sancar, Güven Adıgüzel, Halil İbrahim Aygül, Tuba Kaplan, Sedat Anar, Merve Uygun, Rıza Oylum, Tuba Deniz, Suat Köçer, Merve Akbaş, M.Emre Yapraklı, Kübra Kuruali ve Selva Yeşil, haber ve yazılarıyla yurt içi ve yurt dışından seyahat anılarını kaleme alarak okuyuculara seyahat deneyimlerini aktarıyor.

Litros Sanat’ın 60. sayısını okumak için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir