ESENLER ”KARNE ŞENLİĞİ”NE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Esenler Belediyesi, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemini tamamlayıp tatile merhaba diyen minikler için Karne Şenliği düzenledi. Üç gün boyunca devam eden şenlikte tiyatro, sinema, illüzyon, akrobasi ve jonglör gösterilerinin yanı sıra düzenlenen yarışmalarla birbirinden sürpriz hediyeler sahiplerini buldu.

Esenler Belediyesi, 2022-2023 eğitim- öğretim döneminin en heyecanlı günü olan karne gününde, coşkulu bir şenliğe ev sahipliği yaptı. Karnelerini alan minikler her yıl odluğu gibi bu kez de soluğu Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde aldı. Üç gün süren Karne Şenliği’ne velileriyle gelen minikler, kendileri için düzenlenen aktivitelerde gönüllerince eğlendi. Minikler pamuk şeker, patlamış mısır gibi ikramların eşliğinde tiyatro, sinema, illüzyon, akrobasi ve jonglör gösterilerimde eğlenceli anlar yaşadı. Düzenlenen yarışmalarla çeşitli hediyelerin sahibi olan minikler, arkadaşlarıyla karne sevincini doyasıya yaşadı.

BURADA ÇOK MUTLUYUZ

Etkinliğe katılan Sercan Atlı, “Bugün kızımla geldik şenliğe. Karne günü için ne yapsak diye düşünürken böyle bir etkinliğin olduğundan haberdar olduk. Kızım çok eğlendi. Yarın da geleceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Etkinlikte çok memnun kaldığını dile getiren 8 yaşındaki Asya Yılmaz ise “Gösteriler çok güzel. Arkadaşlarımla çok güldük, eğlendik. Yarıştık. Karnemizi alışımızı kutladık. Burada çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir