GÖKSU İBB’NİN 4 YILLIK KARNESİNİ AÇIKLADI!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili  M. Tevfik Göksu VE AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe birlikte  basın toplantısı düzenlediler ve İBB Yönetiminin 4 yıllık karnesini basın mensuplarına açıkladılar.

İstanbul’un Kaybolan Yılları başlığıyla gerçekleştirilen basın toplantısında Kabaktepe ve Göksu, “İBB son 4 yılda nasıl yönetildi, verilen sözler tutuldu mu?”, “ İstanbul 4 yılda neler kaybetti, ne kadar geriye gitti?”, “İstanbul’da 4 yılda neler yapılabilirdi?” gibi soruların cevaplarını belgeleriyle kamuoyuyla paylaştılar. Toplantıda “Kaybolan yılların hesabını kim verecek?” sorusuna da cevap arandı.

CHP’li İBB Yönetiminin 4 yıldır İstanbulluları inkâr, iftara, algı, şov, reklam ve mazeretlerle nasıl kandırdığının gözler önüne serildiği İstanbul’un Kaybolan Yılları basın toplantısı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin açılış konuşmasını yaptığı toplantının ardından, İBB AK Parti Grup Başkanvekili  M. Tevfik Göksu belgelerle birlikte İstanbul’un Kaybolan Yıllarını tek tek açıkladı.

Konuşmanın tüm detayları aşağıdaki videoda belgeleriyle paylaşılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir