KILIÇDAROĞLU, MALATYALILARLA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başakanı  Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday adayı Şaban Karaaslan’ın ev sahipliğinden düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şaban Karaaslan’ın ev sahipliğinde Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında düzenlenen kahvaltıya  İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP ilçe Başkanlarının yanı sıra binlerce davetli katıldı.

Düzenlenen kahvaltılı programda Malatyalılar ile bir araya gelen CHP lideri kılıçdaroğlu’na Malatya sivil toplum kuruluşları ve  Malatyanın Kanaat önderleri yoğun ilgi gösterdi.

Radyo ve Tv programcısı Ali Biricik’in sunuculuğunu yaptığı programda konuşan Şaban Karaaslan birlik ve beraberlik mesajı verirken, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ise ” Bu ülkeye barışı, huzuru, kardeşliği mutlaka getireceğim ” dedi.

MEMLEKETİN HUZURA İHTİYACI VAR

CHP lideri Kılıçdaroğlu Malatyalılar Buluşmasında yaptığı konuşmada adalet vurgusu yaparak “biz intikam peşinde değiliz, her şey adalet ve hukuk çerçevesinde gerçekleşecek. Yolsuzluk yapanlar adalet karşısında hesap verecekler. Bedeli ne olursa olsun Bu ülkeye huzuru, kardeşliği mutlaka getireceğim. Bu memleketin huzura ihtiyacı var, beraber yaşamaya ihtiyacı var, kucaklaşmaya ihtiyacı var ve en önemlisi helalleşmeye ihtiyacı var. Bunu hep birlikte yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

chp 2
chp 3
chp 4
chp 5

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir