Anaokulu dolapları

Okul öncesi kurumların ve okul öncesi çocukların ihtiyaçları doğrultusunda firmamızın kendi üretimi olan anaokulu dolaplarını sitemizden güvenle tercih edebilirsiniz. Ürünlerimiz bakanlık tarafından belirtilen standartlarda çocukların güvenliğine uygun olarak üretilmiştir. Hem öğretmenlerin hem çocukların ihtiyaçlarına uygun olarak farklı birçok modelde raflı, çekmeceli ya da kapaklı olarak tasarlanmıştır.  Anaokulu dolapları ile çocukların kullandığı ortamlar derli toplu bir görünüme sahip olacak ve çocuklara da düzenli ve tertipli olma alışkanlığı kazandırılacaktır.

Doğal ahşap malzemeden üretilmiş olan ürünlerimiz aynı zamanda çocukların ilgisini çekecek şekilde sevimli figürlerle süslenmiştir. Bu sayede kullanıldığı ortamları da dekoratif olarak şık bir alana dönüştürecektir.

Anaokulu Müzik Aletleri

Müziğin insanlar üzerindeki olumlu etkileri tartışılmaz bir gerçektir. Bu sebepler çocukların müzikle ve müzik aletleri ile erken yaşlarda tanıştırılması onların gelişimine olumlu anlamda büyük katkı sağlayacaktır. Özellikle çocuğun beyin gelişiminde ve sosyal becerilerinin gelişiminde büyük etkisi vardır. Okul öncesi müzik aletleri her yaş grubuna uygun olan bütün anaokulu müzik aletlerini sitemizden temin edebilirsiniz. Edutoys ürünleri orff eğitimine uygun şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. Ürünlerimizi okul öncesi kurumlarda müzik etkinliklerinde evde çocuklarınızla keyifli vakit geçirmek için rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Sevimli figürlerden üretmiş olduğumuz elma, çilek, ağaç, sol anahtarı, kelebek figürlü müzik köşeleri ile okul öncesi kurumlarda eğlenceli müzik köşeleri oluşturabilirsiniz aynı zamanda müzik aletlerinin derli toplu bir şekilde durmasını da sağlayabilirsiniz.

Akıl ve Zekâ Oyunları

Eğlenerek öğrenmek çocuklar için her zaman en kalıcı ve en verimli eğitim olmuştur. Akıl ve zekâ oyunları çocukların hem eğlenip hem öğrenmesine katkı sağlayan en önemli oyuncaklardandır.  Sitemizde bu oyunlar sizler için yaş gruplarına göre okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olarak kategorilere ayrılmıştı güvenle temin edebilirsiniz. Bu oyunlar aynı zamanda eğitim ve öğrenmenin yanı sıra ailecek çocuklarınızla birlikte keyifli vakit geçirmek için tercih edilebilecek oyunların en başında sayılabilir.

Akıl ve zekâ oyunlarının faydaları nelerdir? Büyükten küçüğe tüm bireylerin problem çözme yeteneğini geliştirir. Olaylara farklı bakış açıcından bakma ve çözüm bulma yeteneklerini geliştirir. Konsantrasyon ve strateji geliştirme, hafıza ve dikkat becerilerini geliştirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir