TUNA EĞİTİM VADİSİ’Nİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN AÇIYOR

Temeli Ocak 2022’de atılan ve bu yıl eğitimin hizmetine sunulan, 2 okul ve bir spor salonundan oluşan Esenler Tuna Eğitim Vadisi’nin resmi açılışını Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yapacak.

“Eğitime Tam Destek, Hep Destek” sloganıyla Esenler’de yaşayan öğrencilere daha kaliteli eğitim fırsatı sunmak için eğitim alanındaki çalışmalarına her gün bir yenisini ekleyen Esenler Belediyesi’nin büyük projesi Tuna Eğitim Vadisi resmi olarak açılıyor.

Toplam 15.879 metrekare kapalı alana sahip vadi, modern okulları Erhan Boysanoğlu İlkokulu, Süleyman Çetinsaya Ortaokulu ve Esenler Kantur Spor Salonu ile yeni eğitim – öğretim yılıyla birlikte hizmet vermeye başladı. Tuna Mahallesi’ndeki okul problemini çözüme kavuşturan Tuna Eğitim Vadisi’nin resmi açılışı 19 Aralık Salı günü yapılacak.

            Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Valisi Davut Gül ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun da katılacağı açılış töreni 19 Aralık 2023 Salı günü saat 13.00’da Tuna Mah., Tuna Eğitim Vadisi – Şehit Cengiz Karcıoğlu Cad. No: 52- Esenler  adresinde gerçekleştirilecektir.

vadi 2
vadi 1
tuna vadisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir