ESENLER MEDYA ARKASI MEHMET AYAN’I AĞIRLADI

Esenler Belediyesi bünyesinde yayınlarını sürdüren Şehir Ekranı TV’de izleyiciyle buluşan Medya Arkası programına bu ay Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü Mehmet Ayan konuk oldu. Kariyer yolculuğundan bahseden Ayan, radyoculukla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Şehir Ekranı TV’de izleyiciyle buluşan Medya Arkası programı, bu ay Türkiye’nin önde gelen  radyo programcılarından birisi olan Mehmet Ayan’ı ağırladı. Başak Şengül’ün sunumuyla ekranlara gelen programda Ayan, radyo programcılığından bahsetti.

BİR GÜN BİLE PİŞMAN OLMADIM

Çocukluğundan beri bu mesleğe ilgi duyduğunu ve üniversite sürecinde kendini keşfettiğini ifade eden radyo programcısı Ayan, “ Radyoculuğa üniversite yıllarımda başladım. Meslek hayatımın yirmi dokuzuncu senesindeyim ve medyanın her alanında yer aldım. Medya için doğmuş gibi hissediyorum. Bu işi yapmaya başladığımdan beri bir gün bile pişman olmadım, her sabah severek gidiyorum. Gerçekten sevdiğin işi iyi yaparsın, iyi yaptığın işi de çok seversin. Bu işin içinde olmak benim için bir onur. En güzel yanı da çocukluğumda hayran olduğum ve kahramanım olarak gördüğüm kişilerle sohbet etme imkanı buluyorum “ dedi.

RADYO HAYATI YANSITIYOR

Uzun bir Radyo Program sunuculuğundan sonra Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü olan Ayan radyoculuk ve televizyonculuk arasındaki farklara değinirken, “ Radyoyu küçümseyenler oluyor ama işin içine girdiğinizde radyonun hayatı yansıttığını görüyorsunuz. Televizyonla arasında büyük fark var. Radyo dinleyicisi görsel olarak sunucuyu göremediği için radyoyu dinlerken sadece sizin anlattıklarınıza odaklanır. Türkçeyi güzel konuşmak, kelimeleri özen ve dikkatle seçmek gerekiyor “ diyerek ifade etti.

TARAFTARLIĞIM HİÇBİR ZAMAN MESLEĞİMİN ÖNÜNE GEÇMEDİ

Sporun alanlarını yakından takip ettiğini ancak bunların hiçbir zaman meslek hayatının önüne geçmediğini şu sözlerle ifade etti:

“İyi bir Galatasaray taraftarıyım ama bugüne kadar hiçbir zaman taraftarlığım işimin önüne geçmedi. Mesela iş başında olduğumda bir maç olursa takip ederim ama onuyla ilgili yapacağım bir paylaşımı bile mikrofon kapanıp, radyo yayınım bittiğinde yaparım. Bu mesleğin ancak böyle icra edildiğinde doğru olacağını düşünüyorum.“

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir