ESENLER’DE BÜYÜK SEVİNÇ KUTLAMALARI

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’nci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre zafer kazanması Esenler’de coşkuyla kutlandı. Dörtyol Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla sabaha kadar zaferin tadını çıkardı.

Tüm yurtta büyük bir heyecanın yaşandığı 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi’nin 2’nci turu tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 52,16’sını alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.

Erdoğan’a en büyük desteği veren yerlerden biri de Esenler oldu.  Sonuçların açıklanmasının hemen ardından Cumhur İttifakı seçmenleri Esenler Dörtyol Meydanı’na akın etti. Meydan kısa sürede her yaştan ve kesimden vatandaşla doldu taştı. Eline bayrağı alan meydana koştu. Binlerce vatandaşın toplandığı Esenler Dörtyol Meydanı festival havasına büründü.

Kutlamalara Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Cumhur ittifakı ilçe siyasi parti temsilcileri ve binlerce Esenlerli katıldı.

Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu Meydanı dolduranları selamlayarak, büyük zaferi Esenlerlilerle doyasıya kutladı.

esenler 2
esenler 3
esenler 4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir