ESENLER BELEDİYE MECLİSİ’NİN NİSAN AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Esenler Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısının ilk oturumu Başkan M.Tevfik Göksu’nun katılımıyla gerçekleşti. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda açılış konuşmasını Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu yaptı. 

Başkan Göksu’nun ifadeleri şu şekildedir:

”Esenler’de hayata dair ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Rutin belediyecilik anlamında yapılması gereken tüm çalışmalarımızı tamamladık. İlçemizin talihini ve tarihini değiştiren projelere imza attık. Türkiye’de şehirlerle yarışabilen, şehirlerin hayata geçirebildiği projeleri yapabilen bir ilçe olduk. “Dahası da var” diyerek çıktığımız yeni dönemdeki hizmet yolculuğumuza başlamış bulunuyoruz. Yeni otoparklar, yeni sosyal tesisler, yeni yaşam alanları, okullar, teknoparklar yaparak Esenlerli kardeşlerimizin istekleri doğrultusunda adından söz ettirecek projelere imza atacağız inşallah.

Esenler’de kim evini dönüştürmek istiyorsa katkı sunacağız ve o vatandaşımızın yanında olacağız. Hiç kimsenin ilçemizdeki kentsel dönüşüme dava açmasına bakmayacağız, engellemesine izin vermeyeceğiz. Biz Esenler’de kentsel dönüşümü yapmaya devam edeceğiz! Türkiye’nin kentsel dönüşümle yapılan en büyük millet bahçesini bu dönemde hayata geçireceğiz. Bu dönem Esenler’imizin mekansal olarak ferahlama dönemi olacak. 2026 yılı sonuna kadar Esenler’de 630 bin m2 alan boşaltacağız. Böylelikle ilçemiz ferahlayacak, açılan bu alanlara yeni otoparklar, okullar, parklar, sosyal tesisler ve yeni yaşam alanları kazandıracağız.

Bugüne kadar Esenlerliler neyi istiyorsa yaparak geldik, bundan sonra da Esenlerliler neyi istiyorsa onu yaparak çalışmaya devam edeceğiz. Yeni seçilen meclis üyelerimizle birlikte bugün ilk toplantımızı yaptık, Esenler Belediyemizin 2023 yılı faaliyet raporunu görüştük ve yeni yol haritamızı meclis üyelerimizle paylaştık. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte meclis üyelerimizle birlikte alacağımız tüm kararlarımızın Esenler’imize ve İstanbul’umuza hayırlı olmasını diliyorum.”

göksu 2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir