ESENLER’DE KUR’AN ZİYAFETİ

Esenler Belediyesi, Ramazan-ı Şerif’in manevi iklimini düzenlediği etkinliklerle ilçenin dört bir tarafına ulaştırmaya devam ediyor. Esenler’de Ramazan etkinlikleri kapsamında bu kez Türkiye’nin güzel sesli hafızları Kur’an-ı Kerim ziyafeti sundu.

Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’i çeşitli etkinliklerle idrak eden Esenler Belediyesi, Kur’an-ı Kerim ziyafetinin sunulduğu programa ev sahipliği yaptı. Esenler halkının yoğun ilgisiyle karşılanan programda, sözlerin en güzeli hafızlar Mustafa Kızılcaoğlu, Yusuf Yılmaz, Necati Öztürk ve Ahmet Özyurt tarafından okundu. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda, hafızların kalplere dokunan kıraatiyle duygu dolu anlar yaşandı.  Programda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde ebediyete irtihal edenler için de eller hep birlikte semaya kaldırılarak dualar edildi.

RAMAZAN KUR’AN AYI

Esenler’deki çoğu programı takip ettiğini ifade eden Dilek Şahin, “Programa eşimle birlikte geldik. Ramazan ayı Kur’an ayı. Hocalarımız Kur’an-ı Kerim’i çok güzel okudular. Allah razı olsun. Peygamber Efendimiz (SAV), ‘Kadir Gecesi’ni son on günde arayınız’ diye buyurmuş. Biz de bu mübarek ayın son günlerini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir