İnstagramda Gönderi Gizleme

Anılarınızı sadece özel dostlarınızla paylaşın! İnstagram’da gönderi gizleme özelliği ile paylaşımlarınızı sadece seçtiğiniz kişilerle buluşturun. Merak uyandıran bir dünyaya kapı aralayın!

İnstagram, artık paylaşımlarınızın sadece belirlediğiniz arkadaşlarınızla özel kalmasına imkan tanıyor. Gönderi gizleme özelliği sayesinde anılarınızı sadece seçilmiş çevreyle paylaşabilir ve paylaşımlarınızı kontrol altında tutabilirsiniz. Özel anlarınızın güzelliğini seçtiğiniz dostlarınızla paylaşmak, sosyal medya deneyiminizi daha anlamlı daha güvenli kılacak. İstediğiniz an, istediğiniz kişilerle bağlantı kurarak paylaşımlarınızı sadece seçilmiş toplulukla özelleştirin.

Instagram’da Gönderi Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram’da gönderi gizleme hem mobil uygulama hem de web tarayıcısı üzerinden yapılır. İsterseniz instagram takipçi hilesi kullanabilirseniz bu görüntü gizlemeye engel değil. Mobil uygulamada gizlemek istediğiniz gönderiyi bulun. Gönderinin üst sağ köşesindeki üç nokta ikonuna dokunun, açılan menüden “Gönderiyi Gizle” seçeneğine dokunun.

“Gizlendi” seçeneğine basarak gönderiyi profilinizden kaldırabilirsiniz. Herhangi bir web tarayıcısı üzerinde takipçi hilesi kullanabildiğiniz gibi görüntü gizleme de yapabilirsiniz, bunun için izlemeniz gereken yol şu;

  • Instagram’a tarayıcıdan giriş yapın (örneğin, Chrome, Safari).
  • Profilinize gidin ve gizlemek istediğiniz gönderiyi bulun.
  • Gönderinin üzerine gelin, sağ üst köşedeki üç nokta ikonuna tıklayın.
  • Açılan menüden “Gönderiyi Gizle” seçeneğini seçin.

Gizlenen Gönderiyi Başkaları Görebilir Mi?

Instagram’da bir kullanıcının gönderisini gizlemesi durumunda, bu gönderiyi başkaları göremez, kullanıcı hesap gizliliğini etkinleştirmişse yani hesabını gizli yapmışsa sadece takipçileri tarafından görülebilir.

Eğer instagram beğeni hilesi kullanılmışsa yine takipçi olmayanlar, gizli hesaptaki gönderilere ulaşamazlar, hesap gizli olmasa bile gönderiler gizlenir. Hikayeler ise belirli kişilere veya takipçilere özel olarak paylaşılabilir. Bu durumda hikayeyi gören kişiler, o hikayeyi başkalarıyla paylaşamazlar.

Gizli Gönderi Instagram’da Nasıl Geri Getirilir?

Instagram’da gizli bir gönderiyi geri getirmek için profilinize girdikten sonra üstündeki “Arşiv” sekmesine dokunun. Arşivlenen gönderilerinizin listesinde, geri yüklemek istediğiniz gönderiyi bulun.

Gönderinin sağ üst köşesindeki üç noktaya dokunun, açılan menüden “Geri yükle” seçeneğine basın. Gizli gönderiyi geri yüklemek için sildikten sonra 30 gün içinde işlemi gerçekleştirmeniz gerekir aksi halde 30 gün sonra gönderi kalıcı olarak silinecektir.

Free Youtube Subscribers Nedir?

YouTube kanalınıza ücretsiz abonelik sağlayan free youtube subscribers hizmetleri, gönderi gizlemeyle doğrudan ilişkili değildir. Ancak bu hizmetler kanalınızın görünümünü etkiler. Bot hesapları, gerçek kişiler tarafından yapılan yorumlar, beğeniler gibi etkileşimlerle aynı şekilde etkileşimde bulunmazlar.

Kanalınıza ücretsiz abonelik sağlarken kanalınızın büyümesine yardımcı olur. Ayrıca YouTube kanalınızın görünümünü iyileştirmek için farklı araçlarla birlikte çeşitli özellikler sunar. Sahte aboneler veya etkileşimler, YouTube algoritmalarının ve kullanıcı deneyiminin doğru bir şekilde işlemesini engeller.

YouTube’un bu tür aktivitelere karşı sıkı önlemleri vardır, kullanıcılar bu tür hizmetlerden yararlanmaları durumunda kanallarının askıya alınmasına veya silinmesine neden olabilir.

YouTube kanalınızın başarılı olması için organik büyümeye odaklanmanız, kaliteli içerik üretmeniz önemlidir. Gerçek bunun yanında ilgili izleyici kitlesi, uzun vadeli başarı getirirken sağlıklı bir topluluk oluşturmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir