ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİ

Esenler Belediyesi, TBMM’nin açılışının 103’ncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında pek çok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ramazan Bayramı boyunca kendileri için düzenlenen aktivitelerde gönüllerince eğlenen minikler, çifte bayramın tadını çıkardı.

Ramazan Bayramı boyunca minikler için sinema, atölye ve çeşitli etkinlikler düzenleyen Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da miniklere unutulmaz bir eğlence yaşattı. Esenler’de bu yıl Dörtyol Meydanı’nda masal kahramanları, gölge oyunları, yüz boyama etkinlikleri düzenlenerek çocuklara pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikramı yapıldı. Kutlamaların bir diğer adresi olan 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde ise Ödünç Evi’nde yapılan atölyelerde minikler eğlenirken öğrenmenin tadını çıkardı. Palyaçolar eşliğinde yüzleri boyanırken minikler şişirilen balonlara şekil verdi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde de Ferdinand adlı çocuk sineması miniklerle buluştu.

BUGÜNÜ ÇOCUKLARIMIZA AYIRDIK

Etkinlikte konuşan ikiz kardeşler Aslı ve Zeynep Akgeyik, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyoruz. Çok eğleniyoruz. Bize Türk bayrağı, macun ve mısır hediye ettiler” ifadelerini kullandı.

Çocuklarını kutlamalara getiren Kenan Akgeyik ise şunları söyledi:

“Çocuklarımız için çifte bayramı kutluyoruz. Bugünümüzü çocuklarımıza ayırdık. Burada hem eğleniyorlar hem de oyun oynayabiliyorlar. Bu sayede bizler de güzel havanın tadını çıkarıyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir