TEKNOFEST FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali için geri sayım başladı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile birlikte yürütülen TEKNOFEST bu yıl, 27 Nisan – 01 Mayıs tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşecek. Esenler Belediyesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim Parkı öğrencileri de Türkiye’nin en büyük teknoloji festivalinde yerini alacak. Esenler Belediyesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim Parkı’nın “BİLGENÇ” takımındaki 5 öğrenci ve 1 koç tarafından tasarlanan “Mihmandar” isimli elektrikli aracı, TEKNOFEST 2023’te yarışacak.

TEKNOFEST’te bu yıl 41 ana yarışma – 102 farklı kategoride düzenleniyor.  TEKNOFEST teknoloji yarışmalarıyla 6. yılında da hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve en iyisi olmak için mücadele eden gençlerin başarılı ve öz güvenli projelerine sahne olacak.

Millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda gençlerin ilgisinin artırılmasını hedefleyerek bu alanlarda çalışan binlerce gencin projesine destek olmak için düzenlenecek 5 günlük festivalde teknoloji, bilim, havacılık-uçuş gösterileri, ödül törenleri, sergiler, zirveler, atölye çalışmaları ve etkinliklerle dolu programlar yer alacak.

Esenler Belediyesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim Parkı öğrencileri de Türkiye’nin en büyük teknoloji festivalinde yerini alacak. 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek festivalde Esenler Bilim Parkı öğrencileri, Stant No: T Blok T-7 ‘de 5 gün boyunca yer alacak.

Esenler Belediyesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim Parkı’nın “BİLGENÇ” takımındaki 5 öğrenci ve 1 koç tarafından tasarlanan “Mihmandar” isimli elektrikli aracı, 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek olan TEKNOFEST 2023’te yarışacak.

esenler 1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir