AK PARTİ’NİN MALATYA YEŞİLYURT ADAYI KİM OLACAK?

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken Malatya’da en çok gündem yaratan haber AK Parti’nin Mehmet Çınar’ı Yeşilyurt’tan tekrar aday göstereceği iddiası oldu. Bu konuda Malatya’dan hâlâ belirsizlik sürsede kulislere göre Mehmet Çınar’ın Yeşilyurt’taki hizmetlerine hiç ara vermeden devam etmesi bekleniyor. Yeşilyurt halkıda Başkan Çınar’ın hizmetlerinden memnun ve Mehmet Çınar’dan başka aday istemedikleri söyleniyor…

Malatya Yeşilyurt halkı Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı bu ilçenin kaderi ve kimliği için büyük bir şans olarak değerlendiriliyor. Başkan Çınar, ilçesinden koltuk adamı değil tam bir hizmet ve halk Adamı portresi çiziyor. Kendisini Yeşilyurt’un  hizmetine adamış, ekibi ile birlikte Yeşilyurtluların sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışıyor.

Belediyecilik anlamında Yeşilyurt’a her şeyin en güzelini ve en kalitelisini laik gören mutlu insanların şehri Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar. Yönetim anlamında da bu güne kadar hiçbir zaman ben yaptım oldu mantığı ile hareket etmedi. Ekibiyle birlikte ortak aklı ortaya koymak suretiyle bir çok hizmeti hayata geçirdi.

HABER: FERHAT CANBEY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir