NUSRET ÖNCÜ, PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN ÇOK İDDİALI GELİYOR!

Yeni Malatyaspor eski As Başkanı, teknik direktör Nusret Öncü önümüzdeki yerel seçimlerde memleketi Malatya Pütürge’den Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. Başkan Öncü, seçimlere altı ay kalmasına rağmen bu gün bir aday tanıtım lansmanı düzenleyerek İstanbul’daki hemşerileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi ve seçim startını vermiş oldu.

Bahçelievler Abidin Pak Öğretmen Evi’nde düzenlenen tanıtım yemeğinin sunuculuğunu Radyo TV Program yapımcıları Ali Biricik ve Serkan Lama yaptı.

Gecenin yemek sponsorları Malatya Pide ve Lahmacun salonu Bülent Barman’ın Malatya’dan özel olarak getirdiği lezzetli kavurmasının yanı sıra, Malatya Çiğköftecisi Ramazan Aydın’ın elle yoğrulan çiğköfte ziyafetinden sonra konuşmalara geçildi.

Pütürge’yi Malatya’ya yakışan bir marka haline getireceğini söyleyen Pütürge Bağımsız Belediye Başkan adayı Nusret Öncü, “Bu gün Önümüzdeki seçimler için kolları sıvama günüdür.” dedi.

DAVETE KİMLER KATILMADI Kİ

İstanbul’da ki Malatya Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, iş insanları ve basın mensupları salonu hınca hınç doldurdu. Davete Malatya İş Adamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, Malatya Konfederasyonu Kurucu Başkanı Aziz Damar, Avrupa Yakası Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Usul, Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun, Darende Dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser, Battalgazi Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Kolay, Doğanyol Dernekler Federasyon Başkanı Uygun Öztürk, Örmeli Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Memiş, Tatlıcak Dernek Başkanı Zeki Keklik, Madef Bağcılar Şube  Başkanı Azizi Ekici, Arı Toprak Dernek Başkanı Yusuf Canbay, Av. Burak Evci, Malatya spor eski Başkanı Haşim Karadağ, Sanatçılar, Aziz Karakaş, Bayram Poyraz, Mehmet Balaman, Basın Mensupları A Haber Sunucusu Mehmet Derindağ, A Haber Muhabir Mehmet Zeyrek, Dünya Basın Mensupları Derneği Başkanı Muzaffer Tunç,  Vahap Konçuk, Perihan Bozkurt, Hafize Bozkurt, Rojda Üzüm, Faik Bozdağ, İbrahim Murat, Çetin Aslantaş ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Davete katılan konuklarla tek tek ilgilenen Belediye Başkan adayı Nusret Öncü yaptığı selamlama konuşmasında Pütürge’nin geleceğine dair projelerini tek tek anlatırken, doğal tarıma, hayvancılığa, yeşil alanların çoğaltılması önem vereceklerini, İstanbul’da yaşayan gençlerin geri dönerek Pütürgenin geleceğinde rol almalarını sağlayacaklarını dile getirdi.

ÖNCÜ: PÜTÜRGELİLERİN OYU NAMUSTUR

Başkan Öncü Konuşmasında ”Ülkemiz keskin virajdadır. Ben aday olurken diğer adaylarla da tek tek görüştüm. Bol paralarla Pütürge’ye gideceklerini söyleyenler oldu. Bilmiyorlar mı ki Pütürgelilerin paraya ihtiyacı olmadığını? Pütürgelilerin oyu namustur. 3 kuruşa oyunu satmaz. Pütürgemizi doğal tarım ve hayvancılıkla kalkındırabiliriz. Belediye olarak sivil toplum kuruluşlarıyla el ele vererek başaracağız. Pütürge’de endüstri hiç yok” ifadelerini kullandı..

ÖNCÜ; GELİN BU DEĞİŞİMİ BERABER YAPALIM

Şimdiye kadar  Pütürge’nin hiç değerlerine sahip çıkılmadığını ve  herkesin kendi çabasıyla bir yerlere geldiğini söyleyen  Başkan Öncü, “Başkan seçildiğimiz takdirde gençlere, bilim adamlarına, başarılı insanlara sahip çıkacağız, Doğaya ve yeşili  önemseyeceğiz. Pütürge’de sosyal tesis yapacağız, sosyal kültürel faaliyetlerine önem vereceğiz” diyen Başkan öncü konuşmasının sonunda ”Gelin bu değişimi beraber yapalım. Gelin hiçbir partinin gölgesi altında olmadan bir değişim yapalım. Sizlerde o değişimle gurur duyun” diyerek konuşmasını noktaladı…

BAŞKANLAR ÖNCÜ’YE DESTEK SÖZÜ VERDİ

Daha sonra birer selamlama  konuşması yapan Malatya İş Adamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, Malatya Konfederasyonu Kurucu Başkanı Aziz Damar, Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun, Darende Dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser, ve Battalgazi Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Kolay,  Pütürgelilerin çok  fedakar olduklarını dile getirerek Başkan adayı Nusret Öncü’ye sahip çıkacaklarını sözünü veren başkanlar Hatıra fotoğrafı çekiminden sonra program sona erdi..

HABER: Ferhat Canbey / istanbul

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'İLÇEMİZ İÇİN Yeni bir gelecek! Gönlü ve Kapıları Açık Bir Belediye İçin NUSREI ÃNCÜ Pütürge Bağımsız Belediye Başkan Adayı' görseli olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir