ADANA HALKINDAN KİTAP FUARINA BÜYÜK İLGİ

15.si düzenlenen ADANA TÜYAP KİTAP FUARI 14-22 Ocak 2023 tarihleri arasında kapılarını kitapseverlere açtı.

ADANA KİTAP FUARI‘na başta Adana halkı olmak üzre çevre il ve ilçelerden de ziyaretçilerin yoğun ilgileri fuar katılımcıları tarafından memnuniyetle karşılandı. Binlerce vatandaşımızın ziyaretleriyle dolup taşan fuara, gazetemiz yazarlarından Eğitimci Sosyolog Gökmen CAN’da katılım gerçekleştirdi. Akasya Yayınlarından çıkan ”BU KİTAPTA SEN VARSIN” adlı eserini imzalayarak okuyucular ve sevenleriyle buluşuyor. Büyük ilgi gören yazarımızın kaleme aldığı; eğitim, aile, sosyal olay ve kavramlar, değerler eğitimi ve temel inanç noktalarında söyleşi tadındaki eseriyle tüm fuar boyunca 410-B stantında siz kıymetli okuyucularını beklemektedir.

Stantta ayrıca Akasya Yayınevinden basılan ve büyük ilgi gören; inanç ve iman noktalı eserler, çocuklarımız için değerler eğitimini içeren hikaye kitapları, toplumumuzda büyük yaralar açmış kötü inanış, eylem ve söylem içeren düşüncelere Cevaplar içeren eserler sizleri beklemektedir.

Yazarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını dilerken www.akasyayin.com ‘a da katkılarından dolayı tebrik ediyoruz.

can 1
can 2
can 3
can 4
can 5
can 6
can 7
can 8
can 10
can 11

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir