Tekşen İlke Karakuş TGRT Euro’da Yepyeni Bir Programa Başlıyor

TGRT Euro ekranlarında yepyeni bir program yayın hayatına başlıyor. Yapımcılığını Emine Kaya’nın, yönetmenliğini ise Mehmet Elçi’nin üstlendiği  “İşte Başarı” adlı program şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Bugüne kadar bir çok televizyon kanalında çeşitli programlar yapan ve aynı zamanda haber spikeri olan Tekşen İlke Karakuş, eğitim hayatından dolayı ekranlara kısa bir süre ara vermişti.

Karakuş, Önümüzdeki günlerde TGRT Euro televizyonunda cumartesi günleri saat 15.00’da Kim nerede ne iş yapıyor? “İşte Başarı” adlı programla izleyicisi ile buluşacak.

Yapımcılığını Emine Kaya’nın, yönetmenliğini ise Mehmet Elçi’nin üstlendiği Tekşen İlke Karakuş ile “İŞTE BAŞARI” Programında İş dünyasından haberler, kim nerede ne iş yapıyor, Aktiviteler-Açılışlar, dernek ziyaretleri, başarılı işadamlarının hayat hikayeleri  ve belediye başkanlarıyla röportajlara yer verilecek.

Ayrıca bu programda her hafta bir il yada ilçenin  tanıtımı yapılacak. Bölgenin mülki amiri ve yöneticileri vali, kaymakam, belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşlarından bölge hakkında geniş bilgiler alınacak ve o ilin tarihi ve turistik güzellikleri anlatılacak. Bu keyifli program her hafta sonu cumartesi günleri saatler 15.00’i gösterdiğinde TGRT Euro televizyonunda izleyicisi ile buluşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir