”ESKAT” DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

Bir yıl önce Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden itibaren Adıyaman Gölbaşı’nda arama kurtarma çalışmalarına katılan Esenler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESKAT), felaketin yıl dönümünde de depremzedelerin yanındaydı.

Esenler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESKAT), 6 Şubat’ta 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde, Adıyaman Gölbaşı’nda hayatını kaybedenlerin anısına düzenlenen anma programına katılarak depremzedeleri yalnız bırakmadı.

Geçen yıl deprem felaketinin hemen ardından 30 kişilik ekibiyle yola çıkan ESKAT, asrın felaketinin birinci yıl dönümünde Adıyaman Gölbaşı’nda Deprem Şehitleri Kabristanı’nı ziyaret ederek dualarda bulundu.

Kabir ziyaretinin ardından ‘6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı’nda ağaç dikimi gerçekleştiren ESKAT, enkazlardan çıkardığı depremzedelerle bir araya geldi, onlarla hasret giderdi.

GENÇLERİN KARDEŞLİK ROTASI: ADIYAMAN

ESKAT, Adıyaman’daki anma etkinliklerine katılan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Kardeşlik Rotası” gençleri ile birlikte konteyner kent ziyaretinde de bulundu. Depremden sonra hayatlarını bu yerleşim mekânlarında sürdüren depremzedeleri ziyaret ederek, çocuklara hediyeler dağıttılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir