RADYO ESENLER, VAROL YAŞAROĞLU’NU KONUK ETTİ

Radyo Esenler mikrofonlarında dinleyiciyle buluşan “Mert Erdoğan ile Sanatın Sesi” programının bu haftaki konuğu çizgi karakter “Kral Şakir”in tasarımcısı, karikatürist ve yazar Varol Yaşaroğlu oldu. Yaşaroğlu programda 16 Şubat’ta vizyona girecek “Kral Şakir Devler Uyandı” filmi ve pek çok konuda soruları yanıtladı.

Radyo Esenler’de sanatın farklı alanındaki özel isimlerin dinleyicilerle buluştuğu “Sanatın Sesi” bu hafta çizgi karakter “Kral Şakir”in tasarımcısı, karikatürist ve yazar Varol Yaşaroğlu’nu ağırladı. Çocukların ilgiyle takip ettiği çalışmaları hakkında samimi açıklamalarda bulunan Yaşaroğlu, 16 Şubat’ta vizyona girecek “Kral Şakir Devler Uyandı” filmine ilişkin soruları da yanıtladı. Programın tekrarı, Radyo Esenler’in Facebook sayfasında izlenebiliyor.

AİLELER DE KEYİFLE İZLİYOR

Filmlerinin dijital platformlarda yayınlandığını fakat “Devler Uyandı” ile sinemaya geri döndüklerinin müjdesini veren Yaşaroğlu, “Devler Uyandı” filmiyle de dev gibi bir geri dönüşümüzün olmasını hedefliyoruz. Şu anda sadece kısa bir fragmanı izlendi ama çok beğenildi, güzel geri dönüşler aldık. Kral Şakir’in en güzel yanı, aileler çocuklarını gönül rahatlığıyla sinemaya getirebiliyorlar. Aileler de keyifle izliyor“ dedi.

MERHAMETİ VE DOĞRUYU AŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Konuşmasında Kral Şakir’in çocuklar üzerinde oluşturduğu mutluluğa ve gelen geri dönüşlere değinen Yaşaroğlu duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Filmlerimizi yayınladıktan sonra ailelerden çok kıymetli mesajlar alıyoruz. Biz özümüzden kopmamaya ve mizah yapsak da merhameti, doğruyu aşılamaya çalışıyoruz. Çocuklar izlerken hem öğreniyorlar, hem çok eğleniyorlar, hem de gülüyorlar. Aileler Kral Şakir yaşama sevincimiz oldu diyorlar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir