ÖDÜNÇ EVİ’NDE MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ

Esenlerli minikler, bu hafta sonu da Ödünç Evi’nde gönüllerince eğlendi. Yaz tatilini verimli bir şekilde geçiren minikler bu kez Fidan Dikim Atölyesi’nde hem bilinçlendi hem arkadaşlarıyla vakit geçirdi.

Esenler Belediyesi, 15 Temmuz Millet Bahçesi içerisinde yer alan Ödünç Evi’nde birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yaz tatili boyunca Ödünç Evi’ndeki etkinliklere katılan minikler, bu hafta sonu da Fidan Dikim Atölyesi’ne katıldı. Minikler bir yandan fidan dikerekn bir yandan palyaçolar eşliğinde keyifli anlar yaşadı.

UYGULAMALI OLARAK ÖĞRENDİLER

Etkinliğe katılan 9 yaşındaki Eymen “Bugün burada fidan diktik. İlk kez fidan diktim. O yüzden çok heyecanlandım ve bunu hep yapmak istiyorum. Buraya annemle birlikte geldik. Bundan sonra da her hafta sonu buraya gelmek istiyorum. Çünkü bu etkinlikleri ve bu parkı çok seviyoruz” ifadelerini kullandı. Etkinliğe kızını getiren Nurgül Damaroğlu ise şunları kaydetti:

“Kızım Ece 5 yaşında. Ona hep doğayı sevdirmek istedim. Hayvanları ve doğayı seven bir çocuk aslında. Bugün de ağaçların nasıl yetiştiğini uygulamalı olarak öğrendi. Çok mutlu oldu. O mutlu olunca biz anne babalar daha da mutlu oluyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir