Minik Afacan Malik Hayvanlara Olan Sevgisinden Bahsediyor

Sosyal medyadaki takipçileri tarafından çok sevilen ve izleyenleri hayran bırakan şirinliği ile hayvanlara olan sevgisinden bahseden 8 yaşındaki Malik sevenlerine tatlı tatlı bahsetti.

8. yaşına yeni adım atan küçük Malik babası ile birlikte yaşadığı maceraları paylaştığı sosyal medya kanalları ile her geçen gün videoları izlenme rekorları kırıyor. En çok filleri ve atları sevdiğini söyleyen minik afacan Malik sevenlerine doğum gününü kutladıkları için teşekkür etti.

Çektiği videolar ile her geçen gün kendine hayran kalan sevenlerinin sayısı artan minik Malik hayvanlara bakmaktan ve hayvanları beslemekten mutluluk duyduğunu belirtti. Çektiği ve sevenleriyle paylaştığı videolar ile sosyal medyada viral olan afacan Malik geyikleri ve keçileri okşamayı çok sevdiğini söyledi.

Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seven küçük Malik hayvanat bahçelerini gezmeyi çok seviyor. File binmenin çok heyecanlı olduğunu paylaşan Malik sevenlerine mutlaka file binmelerini tavsiye etti. Sevenleri bu tavsiyesini hayranlıkla dinledi ve Malik beğeni rekorlarına imza attı.

Eğlenceli bir yapıya sahip olan minik fenomen Malik babasını çok sevdiğini herkesle paylaştı. Afacan Malik sevenlerini hayran bırakmaya devam ediyor. Hayvanlara zarar veren insanları hiç sevmediğini belirten Malik yeni videolar paylaşmaya devam edeceğini belirtti.

Köpek ve kedileri de sevdiğini belirten afacan Malik sosyal medyadaki sevenlerini ailesinden bir parça olarak gördüğünü belirtti ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir