MALATYALILAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Av. Burak Evci Malatyalı hemşerileriyle İstanbul’da iftar sofrasında bir araya geldi.

İstanbul’da faaliyet gösteren Malatya il ve ilçe dernek Başkanları, Siyasetçiler, Sanatçılar ve İş insanlarının katıldığı Başakşehir 4. Etaptaki Malatya Pide Lahmacun Salonunda Malatyalıların aynı sofrada buluştuğu programa çok sayıda Malatyalı katıldı.

“Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin”

İftar öncesi bir selamlama konuşması gerçekleştiren Av. Burak Evci,  “Bu zamana kadar ülkenin değerleri, vatanın bütünlüğü, milletin gücü neredeyse bizler de oradaydık. Doğru bildiğimiz yolda her zaman mücadeleye devam edeceğiz. Bu vesile ile içinde bulunduğumuz Ramazan ayınızı kutlar bu mübarek günde bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.

Burak Evci’den sonra söz alan İyi Parti Genel Başkanı Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Aday Adayı Hikmet Tanrıverdi,  MADEF Başkanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Durmuş, İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gazeteci Cebrail Mungan, Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Doğanyol dernekler federasyonu başkanı Uygun Öztürk ve MİAD Başkanı Yunus Akdaş birlik beraberlik mesajları vererek hemşerilerine teşekkür etti.

(MİAD) Başkanı Yunus Akdaş; prensip olarak hiçbir davete katılmadığını bu daveti kıramadığı için katıldığını izzeti ikramdan ve ortamdan çok hoşnut kaldığını belirtti ve teşekkürlerini sundu.

İFTAR PROGRAMINA KİMLER KATILDI

Av. Burak Evci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, Sanat, iş ve siyaset dünyasından önemli simalar katıldı. Malatya İş Adamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Doğanyol Dernekler Federasyonu Başkanı Uygun Öztürk, İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gazeteci Cebrail Mungan, İyi Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı Hikmet Tanrıverdi,  Malatyaspor eski kulüp başkanı Haşim Karadağ,  A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak, Milli Antrenör Nusret Öncü, Sanatçılar Ahmet Satılmış, İbrahim Murat, Yönetmen Fatma Koç, Tv Programcısı ve Radyocu Güler Kahraman, Yusuf Özpolat, Ali Biricik, Gazeteci Faik Bozdağ, Madef Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, Sultan Gazi Malatyalılar Dernek Başkanı Hadi Dursun, Pütürge Gertan Dernek Başkanı Mehmet Olcay, İş insanları Mustafa Korkusuz, Cemal Turgut, Vahap Koncuk, Mehmet Canbey, Merter İş Adamları Derneği Yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı. İş yoğunluğunda dolay Uzun zamandır bir birleriyle görüşemeyen Malatyalı hemşeriler iftar yemeğinden sonra bol bol sohbet ettiler.

Samimi bir ortamda geçekleşen iftar programı sonrası Malatya Pide Lahmacun salonunun sahibi Bülent Barman’a Malatya’nın yöresel lezzetlerinde dolayı teşekkür ettiler.

HABER: FERHAT CANBEY/İST

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir