ESEV’Lİ KURSİYERLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin performanslarını sergilediği “Enstrümanların Dilinden” programında genç yetenekler bir piyano dinletisiyle kulakların pasını sildi.  

Sanatın farklı renklerini meraklılarıyla buluşturan Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), “Enstrümanların Dilinden” programına ev sahipliği yaptı. 7-14 yaş aralığında ESEV’de piyano eğitimi alan kursiyerlerin yeteneklerini sergilediği program katılımcılardan büyük alkış aldı.

SAMİMİ VE GÜZEL BİR ENERJİ YAKALADIK

Piyano eğitmeni Batuhan Alper Bozkurt, “Öncelikle öğrencisi olarak müziğe başladığım ve müziği meslek edinip konservatuar okumama vesile olan bu kurumda eğitmen olarak birinci senemi tamamladım. 2023-2024 sezonuna çok güzel bir final ile veda ettik. Kurumdaki birinci senemde çalışma ortamımdaki hem ekip arkadaşlarımla, hem öğrencilerimle samimi ve güzel bir enerji yakaladık. Kurumumuz çokça imkân ve kaynak sağladı. Çok güzel konserler verdik. Bu süreçte emeği geçen herkese ve ESEV ailesine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir