İTO 57. Komite Döküm ve Metal İşleme Başkanlığı Seçimini Vedat URAK Kazandı

İTO 57. Komite Döküm ve Metal İşleme Başkanlığı seçim sonucu belli oldu. Seçimi rekor oy kullanım oranı ile Vedat Urak kazandı.

Seçimde 739 oy kullanılırken, rakibi 351 oy alırken, Vedat URAK 388 oy ile başkanlık seçimini kazandı.

Seçim sonrası konuşma yapan başkan Vedat Urak şu ifadelere yer verdi:

9 Kasım 2022 İstanbul Ticaret Odası Komite Seçim öncesi ve esnasında bizleri destekleyen, İstanbul trafiğine ve yoğunluklarına rağmen gelerek oyuna sahip çıkan, yanımızda olmak isteyipte olamayan bütün dostlarıma, değerli iş insanlarına, emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim.

Bu başarı hepimizin. Artık seçimler bitti bundan sonra zamanımızı ve emeğimizi meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek için harcayacağız dedi.

İTO 57. Komite Başkanı Vedat Urak seçim öncesi verdikleri tüm sözleri görev süresi içerisinde bir bir hayata geçireceğiz dedi.

1

Vedat Urak Kimdir?

1977 İstanbul doğumlu olan Vedat URAK Nursan Makina San. Tic. Ltd. Şti kurucusu olarak sektör içerisinde başarı grafiği ile tanınıyor. Başarılı işlere imza atan iş adamı Vedat URAK ülke ekonomisine de pozitif bir katkı sağlıyor. Bulunduğu sektör içerisinde kaliteli bir üretim yaparak hizmet ağını her geçen gün geliştiriyor. Nursan Makine 2,000 m2 alana sahip olup teknolojik açıdan gelişmiş bir donanıma da sahiptir. Sektörün ihtiyacı olan makineleri teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek üretim sağlamaktadır.

vedat urak 3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir